GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία από το Χαμόγελο του Παιδιού για έρανο – απάτη

Με ανακοίνωσή του «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταγγέλλει έρανο – απάτη στο όνομα του από 60χρονη γυναίκα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. «Ν...


Με ανακοίνωσή του «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταγγέλλει έρανο – απάτη στο όνομα του από 60χρονη γυναίκα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

«Νέο κρούσμα οικονομικής εκμετάλλευσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Νέα Σμύρνη», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται ευαισθητοποιημένους πολίτες και συγκεντρώνουν χρήματα με το πρόσχημα της υποστήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια κυρία, περίπου 60 ετών, με καστανόξανθα μαλλιά, μετρίου αναστήματος και ελληνικής καταγωγής εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα, διενεργώντας έρανο.

Η κυρία φοράει πλαστικοποιημένη κάρτα με την επωνυμία του οργανισμού κι έχει στην κατοχή της ένα μπλοκ αποδείξεων και κάποια φυλλάδια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε πωλήσεις ή να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με το λογότυπο του Οργανισμού.

Επιπλέον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιοποιείται το σύνολο των δράσεων του Οργανισμού καθώς και λεπτομερής οικονομικός απολογισμός του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό, στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση