GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι χαρά! Η Κέιτλιν Τζένερ έγινε γιαγιά και το γιορτάζει!

Η Κέιτλιν Τζένερ είναι μια περήφανη γιαγιά. Ο πρωτότοκος γιος της Μπερτ Τζένερ έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Βά...


Η Κέιτλιν Τζένερ είναι μια περήφανη γιαγιά.
Ο πρωτότοκος γιος της Μπερτ Τζένερ έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Βάλερι Πίταλο.
Η Κέιτλιν μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της στο προσωπικό της Instagram ποστάροντας μια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με τον γιο της κρατώντας στην αγκαλιά της το μικρό της αγοράκι, που ονομάζεται Μπόντι, γράφοντας στη λεζάντα:
«Τόσο ενθουσιασμένη για τον Μπερτ και τη Βάλερι, που ονόμασαν το αξιολάτρευτο πρώτο τους παιδί Μπόντι. Το πρώτο αγόρι Τζένερ!! Το όνομα συνεχίζεται :)"


Να θυμίσουμε ότι, η Κέιτλιν θα ξαναγίνει σύντομα γιαγιά, όταν η κόρη της Κάσι Τζένερ, η οποία είναι ήδη μητέρα δύο κορών, θα ξαναγεννήσει.
Επιπλέον, η Κέιτλιν είναι επίσης η γιαγιά των θετών εγγονιών της, του Ρέιν, της Πενέλοπε, του Μέισον, της Νορθ και του Σεντ. Ακόμα, ο Ρομπ Καρντάσιαν περιμένει μωρό με την αρραβωνιαστικιά του Μπλακ Τσάινα.
Μια μεγάλη οικογένεια είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια, έτσι δεν λένε πάντα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση