GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις για να... προλάβουν τους πραξικοπηματίες

Μέτρα για την αποτελεσματικότερη επιτήρηση των συνόρων με την Τουρκία λαμβάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό Σώμα, προκειμένου...


Μέτρα για την αποτελεσματικότερη επιτήρηση των συνόρων με την Τουρκία λαμβάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να μην επιτραπεί ή να μηδενισθούν οι πιθανότητες διείσδυσης σε ελληνικό έδαφος Τούρκων που εμπλέκονται στο πραξικόπημα, που εκδηλώθηκε στη γειτονική χώρα.

Ενεργό ρόλο στην επιτήρηση διαδραματίζει η Πολεμική Αεροπορία και συνδράμουν μονάδες της Αεροπορίας Στρατού που έχουν μετασταθμεύσει σε νησιά του Αιγαίου -διαθέτοντας θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό ατόμων στη θάλασσα- για το σκοπό αυτό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά έξι ελικόπτερα τύπου Απάτσι έχουν μετασταθμεύσει σε Ρόδο, Κω και Λέρο, ενώ ακόμα δύο τύπου Σούπερ Πούμα βρίσκονται στη Ρόδο.

Στα μέτρα εντάσσεται και η εντατικοποίηση των περιπολιών μονάδων του Στόλου.

Οι δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων εξελίσσονται σε συνεργασία και συνεννόηση με το Λιμενικό Σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση