GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτάχυνση της διαδικασίας του Brexit ζήτησαν Μοσκοβισί - Ντάισελμπλουμ

Την επιτάχυνση της διαδικασίας του Brexit ζήτησαν προσερχόμενοι στο σημερινό συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ, ο επίτροπος Οικον...


Την επιτάχυνση της διαδικασίας του Brexit ζήτησαν προσερχόμενοι στο σημερινό συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ, ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο. Το κόμμα των Συντηρητικών προχώρησε γρήγορα τη διαδικασία για την τοποθέτηση της Τερέζα Μέι στη θέση της», δήλωσε το πρωί ο Πιερ Μοσκοβισί, επισημαίνοντας ότι η επιτάχυνση στην ανάληψη των καθηκόντων της Μέι θα πρέπει επιταχύνει και τη διαδικασία του Brexit.

«Οι διαπραγματεύσεις μπορούν να ξεκινήσουν μόνο αν ξεκινήσει και η διαδικασία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ», δήλωσε από την πλευρά του ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσθέτοντας ότι είναι προς το συμφέρον της Βρετανίας να βάλει τέλος στην αβεβαιότητα το συντομότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση