GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Σόιμπλε-Χάμοντ στο περιθώριο της G20

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα συναντηθεί με τον Βρετανό ομόλογό του Φίλιπ Χάμοντ για διμερείς συνομιλίες στο περι...


Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα συναντηθεί με τον Βρετανό ομόλογό του Φίλιπ Χάμοντ για διμερείς συνομιλίες στο περιθώριο της συνάντησης της ομάδας G20 στην Κίνα το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος από το Βερολίνο.

Η Γερμανία αναμένει η συνάντηση των επικεφαλής της οικονομίας από την ομάδα των 20 να επικεντρωθεί στη δημιουργία συνθηκών για βιώσιμη ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των οικονομιών, δήλωσε ο αξιωματούχος.

«Το θέμα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων θα είναι ουσιαστικής σημασίας. Δεν θα υπάρξει συζήτηση για περισσότερα μέτρα στήριξης της οικονομίας ή όχι», ανέφερε ο αξιωματούχος και πρόσθεσε ότι ο Σόιμπλε θα πιέσει για περισσότερα μέτρα για την καταπολέμηση της παγκόσμιας φοροδιαφυγής, όπως η κοινοποίηση λεπτομερών στοιχείων για την ιδιοκτησία εταιριών και ιδρυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση