GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H συγκινητική ανάρτηση του Μπακογιάννη για τον Αξαρλιάν

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook το δικό του μήνυμα με αφορμή τη συμπ...


Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook το δικό του μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση 24 ετών από την ημέρα που ο Θάνος Αξαρλιάν τραυματίστηκε θανάσιμα από θραύσματα ρουκέτας που έριξε η "17 Νοέμβρη".
Ο κ. Μπακογιάννης ανέβασε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε αμέσως μετά την επίθεση στις 14 Ιουλίου 1992 ενώ έγραψε χαρακτηριστικά:
«Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι κανείς μας δεν είναι μόνος, ότι το χτύπημα σε έναν είναι χτύπημα σε όλους, ότι ο πόνος του ενός είναι πόνος όλων μας. Ως εδώ!»
Ολόκληρη η ανάρτηση:
"Ο Θάνος Αξαρλιάν θα ήταν σήμερα μόλις 44 ετών. Με την οικογένεια του, ίσως και με τα παιδιά του. Με τις αγωνίες, τους φόβους και τις ελπίδες που μοιραζόμαστε όλοι. Κάποιοι του έκοψαν την ανάσα. Κι όμως, το μίσος, η βία και η αδικία ζουν ακόμα. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι κανείς μας δεν είναι μόνος, ότι το χτύπημα σε έναν είναι χτύπημα σε όλους, ότι ο πόνος του ενός είναι πόνος όλων μας. Ως εδώ!"
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση