GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καψής: Υπάρχει σχέδιο για να κλείσει το MEGA

Παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής "Κοινωνία Ώρα MEGA", πραγματοποίησε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Μανώλη...


Παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής "Κοινωνία Ώρα MEGA", πραγματοποίησε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Μανώλης Καψής, ο οποίος κατήγγειλε ουσιαστικά πρόθεση για να κλείσει το κανάλι.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Καψής, το ποσό που χρωστάει από το κοινοπρακτικό ομολογιακό δάνειο των 88 εκατομμυρίων ευρώ που έχει λάβει το MEGΑ, είναι 1,5 εκατ. ευρώ, όπως ο ίδιος υποστήριξε.
"Γιατί όμως δεν παίρνουν οι τράπεζες το 1,5, ξεμπλοκάροντας τους λογαριασμούς της επιχείρησης, τη στιγμή που υπάρχουν δεσμευμένα 25 εκατ. ευρώ; Ξέρετε εσείς καμία επιχείρηση που να χρωστάει κάποια δόση και η τράπεζα να μπλοκάρει το λογαριασμό της, αρνούμενη να εισπράξει τα οφειλόμενα;"
Μεταξύ άλλων ο κύριος Καψής σημείωσε ότι σκοπός των συγκεκριμένων κινήσεων είναι ο αποκλεισμός του καναλιού από τις τηλεοπτικές άδειες.
Αναφέρθηκε μάλιστα στην αποτίμηση της ταινιοθήκης του MEGA από ανεξάρτητη εταιρεία του εξωτερικού, στα 118 εκατ. ευρώ καθώς και στα 5 εκατ. ευρώ που έχει ως ακίνητη περιουσία το κανάλι, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν τα εχέγγυα για την κάλυψη των 88 εκατ. δανείου, ενώ σημείωσε πως ήδη η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ιδιοκτήτρια του MEGA αποπλήρωσε 10 εκατ. ευρώ έναντι κεφαλαίου και όχι έναντι τόκων.
Με αυτό τον τρόπο προσπάθησε μεταξύ άλλων να δικαιολογήσει το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι κάθε μήνα μπαίνουν στους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. 2-3 εκατ. ευρώ από διαφημιστικά έσοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση