GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "ευχαριστώ" της Shannen Doherty σε όσους τη στηρίζουν στον καρκίνο

Υπήρξε νεανικό είδωλο στα 90's, με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς". Σήμερα η "...


Υπήρξε νεανικό είδωλο στα 90's, με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς". Σήμερα η "Μπρέντα", κατά κόσμον Shannen Doherty, στα 45 της χρόνια παλεύει με τον καρκίνο στο στήθος και ενθαρρύνει όσους πάσχουν από την ίδια ασθένεια, με τις γενναίες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.
Η ηθοποιός, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό αγαπημένων της ανθρώπων. Η ίδια εμφανίζεται με ξυρισμένο κεφάλι, ενώ σε μια σειρά αναρτήσεων ανεβάζει φωτογραφίες όπου φίλη της τη βοηθά να κόψει τα μαλλιά της.
"Ευχαριστώ εσάς τους τρεις που είστε διαρκώς στο πλευρό μου, με αγαπάτε και με βοηθάτε καθημερινά στις δύσκολες μέρες που διανύω", έγραψε η ηθοποιός στην τελευταία, ευχαριστήρια ανάρτηση της προς τους ανθρώπους της ζωής της.





Thank you to these three who helped me thru an impossibly tough day and continue to be there every minute supporting and loving me. @kurtiswarienko was in Mexico working but knew he left me in good hands. @annemkortright @chriscortazzo #mamarosa I love you. #mycrew #thisisasquad
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ShannenDoherty (@theshando) στις Ιούλ 25, 2016, 10:26πμ PDT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση