GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ντοκουμέντα του ΥΠΕΞ για τη μετάφραση στη δίκη της Siemens

Σε φιάσκο εξελίσσεται η δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, ...


Σε φιάσκο εξελίσσεται η δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, με την οποία ανέβαλε επ' αόριστον τη δίκη, καθώς δεν είχε μεταφραστεί το 3.368 σελίδων βούλευμα στα γερμανικά.

Δείτε τα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών, που δείχνουν ότι το πρώτο μέρος της μετάφρασης εστάλη στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών στις 2 Νοεμβρίου 2015 και αφορούσε σε μετάφραση 696 σελίδων ενώ το δεύτερο μέρος που απεστάλη στις 13 Μαΐου  αφορούσε σε μετάφραση 882 σελίδων. 

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο έγγραφο, στις 13 Μαΐου 2016, υπήρχε και η υποσημείωση ότι με την αποστολή αυτή του δεύτερου μέρους της μετάφρασης ολοκληρωνόταν η διαδικασία για το πακέτο των συνολικά 1087 φύλλων μετάφρασης που είχαν αποσταλεί.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση