GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον αέρα η δίκη Μαντέλη για την υπόθεση της Siemens

Μετά το «φιάσκο» της αναβολή της δίκης των «μαύρων ταμείων» της Siemens και η υπόθεση που ήδη εκδικάζεται και αφορά το σκέλος με φερό...


Μετά το «φιάσκο» της αναβολή της δίκης των «μαύρων ταμείων» της Siemens και η υπόθεση που ήδη εκδικάζεται και αφορά το σκέλος με φερόμενο ως πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Μεταφορών Τάσο Μαντέλη τινάζεται στον αέρα. Και αυτό γιατί ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου Αγγελής Τριαντόπουλος απεβίωσε με αποτέλεσμα η δίκη που είχε ξεκινήσει στις 11 Νοεμβρίου του 2013 και είχε φτάσει στο στάδιο των απολογιών, εκ του νόμου οδηγείται σε εp' αόριστον αναβολή.
 
Η ασθένεια του προέδρου αλλά και  η παράλειψη να οριστεί αναπληρωτής στη δίκη  δημιουργεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στη συνέχισή της. Όπως έλεγε αρμόδια πηγή  του Εφετείου δεν ορίστηκε αναπληρωτής  καθώς υπήρξε η εκτίμηση πως η δίκη θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού είχε μόνο 5 κατηγορούμενους και λίγους μάρτυρες. 
 
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και η Εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου ζήτησαν όλα τα έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση της μετάφρασης του βουλεύματος για την κύρια υπόθεση της Siemens η οποία αναβλήθηκε επ' αόριστον. Οι ανώτατοι λειτουργοί της δικαιοσύνης θα μελετήσουν τα έγγραφα και θα αποφασίσουν αν θα παρέμβουν ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση