GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ριο 2016: Αν ο Λευτέρης κάνει το πρόγραμμά του, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Απομόνωση και απόλυτη προσήλωση στην προπόνηση. Αυτήν που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο: το Ολυμπιακό μετάλλιο! Ο Λευτέρη...


Απομόνωση και απόλυτη προσήλωση στην προπόνηση. Αυτήν που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο: το Ολυμπιακό μετάλλιο!
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει κρεμάσει στο στήθος του ευρωπαϊκά, παγκόσμια μετάλλια, του λείπει το Ολυμπιακό και προσδοκά να το πετύχει ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο Ρίο, στον τελικό στους κρίκους, στην παρθενική παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στον προκριματικό του αγωνίσματος, το Σάββατο 6 Αυγούστου, ο πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης συγκέντρωσε 15,833 βαθμούς, αφού εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του με συντελεστή δυσκολίας 6,80.
Για τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία του, τις σκέψεις και την προσπάθεια αποφόρτισής του, μίλησε, από το Ρίο, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και στο Πρακτορείο 104,9, ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης.
«Είμαστε σε καλό επίπεδο προετοιμασίας πριν τον τελικό. Στην πρώτη φάση, στον προκριματικό, έδειξε ο Λευτέρης τη σταθερότητά του. Ο τελικός, ωστόσο, είναι τελικός, τα πάντα παίζονται! Το ότι κάποιος εμφανίζεται ως φαβορί, δεν πάει να πει ότι δεν είναι ένας αγώνας, ο οποίος μπορεί να έχει και τα απρόοπτά του. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε μετάλλιο, όσο πιο ψηλά φτάσουμε, τόσο καλύτερα θα είναι για μας και τη χώρα μας!», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης.
Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες προπόνησης, με βάσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την έναρξη των αγώνων σε διάφορες αποστολές, εξήγησε: «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το γυμναστήριό μας είναι μια χαρά, οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ καλές, δεν έχουμε πρόβλημα με τα όργανα και οι συνθήκες διαβίωσης στο χωριό, από τη στιγμή που είναι οικογενειακές, είναι μια χαρά. Υπάρχουν μικροπροβλήματα, χωρίς να χρειάζεται να γίνει λόγος αναφοράς για αυτά».
Εστιάζοντας στον τελικό, ο Θανάσης Βασιλειάδης, τόνισε: «Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι το πρόγραμμά μας και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Όλα είναι στα δικά μας χέρια και πόδια! Θέλουμε μια καλή εκτέλεση και μια καλή προσγείωση. Οι πέντε πρώτοι αθλητές του τελικού μπορούν να «χτυπήσουν» το μετάλλιο στα ίσια. Αν ο Λευτέρης κάνει το πρόγραμμά του, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Το πόσο ψηλά θα είναι, αν θα φτάσει στο μετάλλιο, δεν μπορώ να το πω, γιατί όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες! Στους Ολυμπιακούς, από εκεί και πέρα, δεν καταργούμε τίποτα, ούτε την επίδοση. Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε οτιδήποτε πετύχουμε. Θα χαρούμε και θα αξιοποιήσουμε ό,τι και αν είναι αυτό!. Δε σκεφτόμαστε μόνο ότι το χρυσό μετάλλιο είναι κάτι και τα άλλα δεν είναι τίποτα. Καλλιεργήσαμε, βέβαια, προσδοκίες, όλοι περιμένουν από εμάς το καλύτερο και θα αγωνιστούμε φυσικά γι' αυτό!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση