GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρίο 2016: Έπεσε κάμερα και τραυμάτισε επτά άτομα

Επτά άτομα τραυματίστηκαν τελικά από την πτώση εναέριας τηλεοπτικής κάμερας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Τέσσερις από τους τραυμ...


Επτά άτομα τραυματίστηκαν τελικά από την πτώση εναέριας τηλεοπτικής κάμερας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Τέσσερις από τους τραυματίες (μεταξύ των οποίων και δυο παιδιά) χρειάστηκαν διακομιδή στο νοσοκομείο.

Η κάμερα έπεσε τη Δευτέρα, και πλάκωσε επτά παρευρισκομένους κοντά στην Arena 1, όπου διεξάγονται αγώνες του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ. Δύο καλώδια έσπασαν και μαζί με την κάμερα έπεσαν από ύψος 10 μέτρων στο πλήθος που παρακολουθούσε τους αγώνες.

Αν και οι επτά τραυματίστηκαν τελικώς ελαφρά,  οι θεατές στο Ολυμπιακό Πάρκο του Ρίο 2016 καταγγέλλουν ότι η τραγωδία αποφεύχθηκε μόνο κατά τύχη.

Η OBS, ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της ΔΟΕ που ελέγχει το σύνολο της τηλεοπτικής παραγωγής, εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι τα «τα καλώδια ήταν απολύτως σε θέση να υποστηρίξουν το βάρος της κάμερας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση