GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρίο 2016: Τι συμβαίνει με τον αθλητή που χαιρετά με το μεσαίο δάχτυλο;

Ο Santo Condorelli, στέκεται στο χώρο προετοιμασίας των αθλητών λίγο πριν πέσει στα νερά της πισίνας. Ο αθλητής κολύμβησης, μέσα από τα...


Ο Santo Condorelli, στέκεται στο χώρο προετοιμασίας των αθλητών λίγο πριν πέσει στα νερά της πισίνας. Ο αθλητής κολύμβησης, μέσα από τα γυαλάκια του ψάχνει με το βλέμμα του, μέσα στο κοινό του Olympic Aquatics Stadium στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τη φιγούρα του πατέρα του. Όταν τον εντοπίζει, ορθώνει το μεσαίο δάχτυλο, και σχηματίζει την απρεπή χειρονομία - ένα "τελετουργικό" που το κάνει από τότε που ήταν 8 ετών.
Ο 21χρονος αθλητής, - γεννήθηκε στην Ιαπωνία, μεγάλωσε στο Όρεγκον και αγωνίζεται για λογαριασμό του Καναδά από όπου κατάγεται η μητέρα του -, "χαιρετά" με αυτό τον τρόπο τον πατέρα του και εκείνος με τη σειρά του ανταποδίδει με τον ίδιο τρόπο.
"Έκανα τη χειρονομία στον πατέρα μου μπροστά στην κάμερα...", θυμάται ο 21χρονος μιλώντας στο Canadian Press, αναπολώντας μια ανάμνηση από το παρελθόν. "Βρήκα το μπελά μου και χρειάστηκε να γράψω μια απολογητική επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση