GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο δείχνει τον αγνοούμενο 66χρονο λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 66χρονου Γιώργου Σεφέρογλού ή Τζώρτζη τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περα...


Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 66χρονου Γιώργου Σεφέρογλού ή Τζώρτζη τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα.

Ο 66χρονος χάθηκε από την περιοχή του Μασταμπά ενώ τις τελευταίες ώρες αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που δείχνει τον αγνοούμενο λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, οι έρευνες συνεχίζονται σε όλο το νησί με τη συνδρομή εθελοντών ενώ χαρακτηρηστικό για την κινητοποίηση που υπάρχει είναι ότι πολίτες διοργανώνουν συναντήσεις και μετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 66χρονου.

Ο Τζώρτζης έχει ύψος 1,85 μ. και είναι ασθενής με άνοια. Έχει  άσπρα μαλλιά και κατά την εξαφάνισή του φορούσε πορτοκαλί πόλο μπλούζα, σορτσάκι και πέδιλα.  Παράκληση της οικογένειας είναι όποιος έχει δει τον ηλικιωμένο να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6972273925 ή με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα αλλά και στο 1065.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση