GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Θυροκολλήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα από τα κανάλια...

Ασφαλιστικά μέτρα θυροκολλήθηκαν στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας όπου είναι σε εξέλιξη η δημοπρασία για ...


Ασφαλιστικά μέτρα θυροκολλήθηκαν στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας όπου είναι σε εξέλιξη η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδεις, και από τον δικηγόρο του ALPHA, Χαράλαμπος Χρυσανθάκης.

Νωρίτερα, είχαν θυροκολληθεί ασφαλιστικά μέτρα από το Star.

Η διαδικασία της δημοπράτησης άρχισε το πρωί της Τρίτης μετά την προσέλευση των εκπροσώπων των οκτώ υποψηφίων και αναμένεται να τελειώσει αργά το βράδυ της Τετάρτης ή το ξημέρωμα της Πέμπτης. Το πρωί της δεύτερης ημέρας της διαδικασίας, το κανάλι STAR που μετέχει στον διαγωνισμό με εκπρόσωπο τον Κάρολο Αλκαλάι, επέδωσε ασφαλιστικά μέτρα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα.

Η επίδοση των ασφαλιστικών μέτρων έγινε από το γραφείο του κ. Πάνου Λαζαράτου, δικηγόρου του καναλιού που συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Όπως ανέφερε ο δικαστικός επιμελητής η θυροκόλληση έγινε σήμερα γιατί αυτή ήταν η τελευταία ημέρα που μπορούσε να γίνει αυτή η επίδοση.

Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο του STAR, με τα ασφαλιστικά μέτρα ζητείται ο αποκλεισμός της εταιρίας Καλογρίτσα επειδή στους καταστατικούς σκοπούς της εμπεριέχονται κι άλλες δραστηριότητες εκτός από τις ραδιοτηλεοπτικές.
Όλοι εναντίον όλων

Λίγη ώρα αργότερα, στις 10 το πρωί της Τετάρτης, και ο τηλεοπτικός σταθμός του ALPHA κατέθεσε από τη δική του μεριά ασφαλιστικά μέτρα. Ο ALPHA συμμετέχει δια του αντιπροσώπου του, Δημήτρη Φουρλεμάδη, ο οποίος είχε αναφέρει κατά την προσέλευση του ότι δεν θα έπρεπε ο κ. Καλογρίτσας να μετέχει στον όλο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσανθάκη, εκπρόσωπο του σταθμού, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν υποψηφιότητες που κατά τον εντολέα του περιείχαν παρατυπίες. Οι υποψηφιότητες αυτές είναι μεταξύ άλλων των κ.κ. Καλογρίτσα, Σαββίδη, Αλαφούζου και Μαρινάκη.

Στις 11.30 το πρωί, ακολούθησε και η θυροκόλληση ασφαλιστικών μέτρων από το κανάλι του ΑΝΤ1, ο οποίος εκπροσωπείται εντός της ΓΓΕΕ από τον Θοδωρή Κυριακού. Ο ΑΝΤ1 κινείται εναντίον της DIMERA του Ιβάν Σαββίδη.

Λίγα λεπτά αργότερα είχαμε επίδοση από το κανάλι του ΣΚΑΙ που εκπροσωπείται από τον Κ. Κιμπουρόπουλο, κατά των τεσσάρων νέων διεκδικητών αλλά και κατά της δημοπρασίας όπως διεξάγεται.

Επίδοση κατά της διαδικασίας είχαμε και από το MEGA, η υποψηφιότητα του οποίου είχε απορριφθεί μιας και ο φάκελος του ήταν ελλιπής.

Συνολικά επιδόθηκαν έξι φάκελοι. Πρόκειται για παλαιά και νεότερα ασφαλιστικά μέτρα που θα συζητηθούν συνολικά στις 16 του Σεπτέμβρη και αφορούν στη διαγωνιστική διαδικασία χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, 3 εκατομμυρίων ευρώ η κάθε μια, για τη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας και στη συμμετοχή "αντιπάλων" συνυποψηφίων.

1 σχόλιο

  1. Παιδιά, μη σπρώχνεσθε,ολοι θα θυροκολλήσετε για τα μάτια του κόσμου οτι κάνατε τον αγώνα το μεγάλο τον καλό.Ομως η κακούργα,η ατιμη Ε.Ε,η άσπλαχνη,σας αφησε πλέον στα κρύα του λουτρού διότι κατάλαβαν οτι τούς ξεκοκκαλίζατε τα ωραία τους λεφτά,οτι είσασθαν τζαμπατζήδες και πλέον γι αυτούς τώρα είσθε αχρηστοι και σας πετάνε ωσάν στιμένη λεμονόκουπα.Γιαυτό μη κάνετε εξοδα και κόπους διότι εφθασε το τέλος σας.Θυροκολλήστε,θυροκολλήστε,τίποτα δεν θα μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση