GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Assad must go!"... τέλος! To ελληνικό "άρωμα" στην υπόθεση...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Τελείωσε άδοξα για την δύση η " αραβική άνοιξη ", ο παγωμένος και...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Τελείωσε άδοξα για την δύση η "αραβική άνοιξη", ο παγωμένος και...
σκοτεινός χειμώνας της νέο-αποικιοκρατίας. Περισσότερα από πέντε χρόνια επίθεσης εναντίον της Συρίας και πρόσταγμα όλων των δυτικών κυβερνήσεων ("αριστερών" και δεξιών):  "Assad must go!"

"360.000 ξένοι υπήκοοι πολεμούν στη Συρία, στο πλευρό των εξεγερμένων, από την έναρξη της κρίσης κι εκ των οποίων 95.000 σκοτώθηκαν από τον Συριακό στρατό"... επισημαίνει το Γερμανικό Ίδρυμα Στρατηγικών Μελετών "Firil" (Center for German Studies "Firil", Berlin. Germany).

Εκατοντάδες χιλιάδες μισθοφόροι από 85 χώρες, εκατοντάδες χιλιάδες δολαρίων από επίσημες ενισχύσεις των "εξεγερμένων" από τις δυτικές χώρες, Αλ Κάιντα, "ισλαμικό κράτος",  Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ

The Washington Post, January 27, 2015

Στρατόπεδα εκπαίδευσης των τρομοκρατών στην Τουρκία, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία και φυσικά στη γειτονιά μας, στο Κόσοβο, δίπλα στη μεγαλύτερη αμερικάνικη βάση στον κόσμο (Bondsteel).

Τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των λεγόμενων "ισλαμιστών" στο Κόσοβο, δεν είναι πλέον θεωρίες συνομωσιολογίας. Στις 27 Ιούλη 2016, το μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της Ιταλίας (Espresso-Repubblica), τεκμηριώνει: "Isis, το στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Κόσβο; Βρίσκεται δύο βήματα από την αμερικανική βάση του ΝΑΤΟ" (L'Espresso: Isis, il campo di addestramento in Kosovo? È a due passi dalla base americana della Nato)... "Το ισλαμικό κράτος διαθέτει στο Κόσοβο, τουλάχιστον πέντε στρατόπεδα εκπαίδευσης. Το μεγαλύτερο δίπλα στη βάση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, τη μεγαλύτερη στρατιωτική δομή των ΗΠΑ εκτός συνόρων. Εκπαιδευτές πρώην στρατιωτικοί του UCK, οι ΄ήρωες΄ του πολέμου εναντίον της Σερβίας...".

Ναι... στο Κόσοβο, το παράνομο και μη αναγνωρισμένο προτεκτοράτο που θέλουν να προσδώσουν κρατική οντότητα (όπως και στην κατεχόμενη Κύπρο), παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο οι "μεγάλες δυνάμεις" και επισκέπτεται ο υπουργός των Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιάς (ΕΡΤ, 14 Ιούλη 2015: Τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωατλαντική πορεία του Κοσόβου... τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στις συνομιλίες που είχε σήμερα στην Πρίστινα).

Στο παράνομο "κρατίδιο" του Κοσόβου, ο κ. Κοτζιάς είχε συνάντηση και με τον τότε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Χασίμ Θάτσι. Τον Hashim Thaçi (στην αλβανική), εγκληματία του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK), που στοχεύει τη "Μεγάλη Αλβανία", μέχρι και την Πρέβεζα. Ο συνομιλητής του κ. Κοτζιά, που έλαβε τη "στήριξη της Ελλάδας στην ευρωατλαντική πορεία του Κοσόβου", έχει στην πλάτη του τις κατηγορίες της έκθεσης του ειδικού εισηγητή του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντικ Μάρτι, για το οργανωμένο έγκλημα με στοιχεία από πηγές και του FBI, αλλά και άλλων υπηρεσιών, την εμπλοκή του σε υπόθεση εμπορίας οργάνων από αιχμαλώτους πολέμου, όταν ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσόβου (UCK) μαχόταν με τις σερβικές δυνάμεις.

Σ' αυτό το παράνομο "κρατίδιο", δίπλα στην πατρίδα μας, εκπαιδεύονται οι "εξεγερμένοι" στη Συρία, για να ανατρέψουν το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ".

Είκοσι (20) τέτοια στρατόπεδα εκπαίδευσης "τρομοκρατών" στα Βαλκάνια, επισημαίνει το έγκυρο κι όχι "κομμουνιστικό" L'Espresso.

Η επίσημη Ελλάδα, η πατρίδα μας για την οποία όλοι οι πολιτικοί και κόμματα αναζητούν κοινή "εθνική" στάση για την αντιμετώπιση των "προσφύγων-μεταναστών" και την είσοδο δολοφόνων "τζιχαντιστών" (φεύγουν σαν ποντίκια από βυθιζόμενο πλοίο, μετά τη νικηφόρα πορεία του Αραβικού στρατού της Συρίας), οι επίσημες κυβερνήσεις των τελευταίων πέντε χρόνων, έχουν κοινή "εθνική" πολιτική, για να φύγει ο εκλεγμένος πρόεδρος της Συρίας, ο χειρούργος γιατρός Άσαντ. Τα πολιτικά κόμματα του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου της βουλής" τηρούν χωρίς καμία παρέκκλιση τις πολιτικές δεσμεύσεις της "μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας" και του ΝΑΤΟ.

Ο Δ. Αβραμόπουλος στην 4η Συνάντηση των "Φίλων της Συρίας" στο Μαρόκο...
για να φύγει ο "δικτάτορας" Άσαντ και να φέρουν οι τζιχαντιστές τη
"δημοκρατία"...
Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διέκοψε της διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα (Τι υποκρισία... "μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στη φίλη χώρα...") και συμμετέχει -μαζί ΚΑΙ με την «Βόρεια Κύπρο», δηλαδή το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη Κύπρο, μαζί με το παράνομο κρατίδιο του Κοσόβου και την «Μακεδονία», δηλαδή τη FYROM, τις γνωστές χώρες της δύσης και τα μοναρχικά δικτατορικά αραβικά καθεστώτα, στην "Ομάδα Φίλων του Λαού της Συρίας"...

Επιπροσθέτως, επέβαλε εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, με πλήρη απαγόρευση πώλησης ελληνικών προϊόντων και εμπορικών-οικονομικών συναλλαγών, για να πέσει το "δικτατορικό" καθεστώς Άσαντ.

Η επόμενη κυβέρνηση στην ίδια "εθνική" πολιτική...


Μάλιστα, ο Βενιζέλος, απαιτούσε στρατιωτική επέμβαση
εναντίον του Άσαντ...
για τα "χημικά όπλα" που αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν οι φονιάδες-μισθοφόροι
της "πολιτισμένης" δύσης...

Η κυβέρνηση της "πρώτη φορά αριστερά", όχι μόνον συνεχίζει την ίδια "εθνική" πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά προχωρεί ακόμη περισσότερο, αναπτύσσοντας σχέσεις με το Κόσοβο και με την έναρξη του προσφυγικού (ξεκινάει μόλις προχωρούν νικηφόρα οι δυνάμεις του "δικτάτορα" Άσαντ και τρέπουν σε φυγή τους τρομοκράτες) στην πατρίδα μας διαδηλώνουν ελεύθερα οι επονομαζόμενοι "αντικαθεστωτικοί εξεγερμένοι".

Μάλιστα πρωτοστάτησε -ούτε καν μια επιφύλαξη- για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεχίζει την προσπάθεια εξόντωσης του λαού της Συρίας: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...

Το ελληνικό "συνταγματικό δημοκρατικό τόξο" μοιάζει να έχει υποστεί αμνησία μπροστά στις απαιτήσεις της "μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας"... για το τι σημαίνει Συρία για την Ελλάδα, πως μας στήριξε στην κρίση του '87, πως μας στηρίζει στο Κυπριακό: (Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας...)...

Δεν αρκούσαν τα παραπάνω, αλλά έλληνας πολιτικός είχε αναλάβει -με την έναρξη της "αραβικής άνοιξης"- την προσαγωγή του εκλεγμένου προέδρου Άσαντ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Κι επειδή το αποσιωπούν όλα τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι, ορισμένοι νομίζουν πως είναι "ξεχασμένη υπόθεση"...

Η Ελλάδα ανέλαβε ένα πολύ βρώμικο ρόλο στην ιμπεριαλιστική
επίθεση εναντίον της Συρίας.Όμως υπάρχει κι άλλο ελληνικό "άρωμα" κι έχει ονοματεπώνυμο: Σταύρος Λαμπρινίδης.

Ας το υπενθυμίσουμε, μιας και γράφτηκε (PRESS-GR) τον Οκτώβρη του 1985...

Πρόκειται για τον κύριο Τίποτα, πρώην υπουργό των Εξωτερικών του Γ. Παπανδρέου, που τοποθετήθηκε ως «Ειδικός Επιτετραμμένος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Αντικείμενο του
Λαμπρινίδη η αποσταθεροποίηση της Συρίας, η πτώση Άσαντ κι η παραπομπή του σε “διεθνές ποινικό δικαστήριο!
Ο Νεοκλής Θεοδωρόπουλος, από τους λίγους, εύστοχος στην αποκάλυψη που έκρυψαν ΟΛΑ τα πορνεία της δημοσιογραφίας και σε "ανύποπτο" χρόνο:
«Το κυρίως πιάτο αυτού του νέου μαγειρείου και του έλληνα “Ειδικού Επιτετραμμένου” είναι η Συρία.
Εκτιμούν πως μια χώρα που δέχεται σκληρή ιμπεριαλιστική επίθεση και που αντέχει
για σχεδόν δύο χρόνια, θα υποκύψει στις εκθέσεις των τσαρλατάνων της Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, μέσω του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου...

Σ’ αυτό θέμα που καίει το ΝΑΤΟ, ο κ. Λαμπρινίδης θα εργαστεί μαζί με ένα άλλο πρακτορείο, την Human Rights Watch, ώστε να πείσουν τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ πως πρέπει να παραπέμψει τη Συρία και την κυβέρνησή της στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ως “εγκληματίες”.
Φυσικά στον κ. Λαμπρινίδη έχουν ήδη ετοιμάσει τις σχετικές αναφορές και “στοιχεία” για
τα υποτιθέμενα “εγκλήματα” της Συρίας. Δοκιμασμένη συνταγή στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, αλλά και στο Ιράκ.
Tα αφεντικά των κκ Λαμπρινίδηδων προετοιμάζουν το ντοσιέ με τα «στοιχεία» πριν ακόμη τους αναθέσουν “καθήκοντα”».
Reuters
Στον άξονα Δαμασκός-Μόσχα-Τεχεράνη... τώρα και το Πεκίνο. Ώρα είναι να υπάρξουν κάποιοι αμετανόητοι δυτικοί νεοαποικιοκράτες και λακέδες τους και να κραυγάζουν -όπως επί πέντε χρόνια-  "Assad must go!"
"Οι στρατοί των χωρών μας έχουν παραδοσιακή φιλία που χάνεται στο χρόνο. Θα στείλουμε βοήθεια στον στρατό της Συρίας και θα τελειοποιήσουμε τις τεχνικές του ικανότητες"... τονίζει με έμφαση ο Κινέζος Ναύαρχος Guan You Fi, Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών του υπουργείου Άμυνας της Κίνας.
Οι επίσημες συναντήσεις Πεκίνου - Δαμασκού, οι δηλώσεις, οι υπογραφές συμφωνιών θέτουν ένα οριστικό τέλος στα όνειρα της δύσης, πως θα μπορούσε ακόμη να ελπίζει σε ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας και την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος ελεγχόμενου, όπως συνέβη στη Λιβύη, τις αραβικές μοναρχίες κι όπου πέρασε η "αραβική άνοιξη".
Τώρα πλέον υπάρχει ένας νέος επίσημος άξονας: Δαμασκός-Μόσχα-Τεχεράνη-Πεκίνο.  
Μάλιστα, ο Κινέζος Ναύαρχος, μετά τις συναντήσεις με την ηγεσία της Συρίας, είχε συνάντηση συνεργασίας με τον Ρώσο στρατηγό Sergei Chvarkov, που είναι επικεφαλής των ρωσικών δυνάμεων στη χώρα.
Κι ο Λαμπρινίδης άνεργος;
Το δυτικό μυθιστόρημα για το “αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ” κατέρρευσε μέσα σε μια γελοιότητα που δεν έχει προηγούμενο.
Το γνωστό και δοκιμασμένο σενάριο της δύσης -πάντα με την επιμέλεια κι ευθύνη της δημοσιογραφικής πορνείας-,
περί χημικών όπλων, σφαγές αμάχων, βομβαρδισμούς νοσοκομείων, καταπίεση του λαού,
“εκδημοκρατισμός” της Συρίας και την “αραβική άνοιξη made in USA” να μην
μπορεί να εξελιχθεί όπως σχεδιάστηκε, απέτυχε.
Η Συρία κι ο λαός της παρέδωσαν ένα μάθημα δημοκρατίας, Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας, που σημαδεύει τη σύγχρονη ιστορία.

Η επίσημη Ελλάδα επιμένει ακόμη να πιστεύει πως η "ευρωπαϊκή οικογένεια", δηλαδή οι πλασιέ εμπόρων όπλων, μπορούν να ανακάμψουν;

Και τα δικά μας οφέλη ποια ήταν και ποια θα είναι, με τη συνεχιζόμενη σκληρή μας στάση απέναντι στο λαό της Συρίας και υπέρ των "εξεγερμένων", των φονιάδων αποκεφαλιστών;

Τώρα Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση