GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτα μέτρα: Η αστυνομία προστατεύει τα σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια

Έκτακτα μέτρα για τη φύλαξη των σούπερ μάρκετ της περιοχής των Εξαρχείων λαμβάνει η Αστυνομία μετά το κύμα ληστειών και κλοπών, με στ...


Έκτακτα μέτρα για τη φύλαξη των σούπερ μάρκετ της περιοχής των Εξαρχείων λαμβάνει η Αστυνομία μετά το κύμα ληστειών και κλοπών, με στόχο οι μεγάλες αλυσίδες να μην εγκαταλείψουν την περιοχή.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, ήταν η επίθεση ενόπλων στις 5 Ιουλίου σε σούπερ μάρκετ της οδού Καλλιδρομίου, όπου δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο κατάστημα, απείλησαν τους υπαλλήλους με πιστόλια, άδειασαν δύο ταμεία και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες. Την ίδια εβδομάδα έγιναν δύο ακόμα ληστείες στην περιοχή.

Για τη φύλαξη των στόχων επιστρατεύτηκαν Άνδρες τη Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος που περιπολούν περιμετρικά από σούπερ μάρκετ, μοτοσικλετιστές της ομάδας «Ο» (πρώην Δέλτα) που λειτουργούν ως στατική δύναμη και μια διμοιρία των ΜΑΤ που είναι τοποθετημένη σε κοντινή απόσταση από σούπερ μάρκετ.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να αξιοποιήσουν το πληροφοριακό τους δίκτυο και να τοποθετήσουν στοχευμένα «αφανείς» δυνάμεις σε σημεία που εκτιμάται ότι θα γίνουν στόχοι συμμοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση