GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η άφιξη της Άννας Κορακάκη στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας προσγειώθηκε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης η διπλή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Ά...


Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας προσγειώθηκε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης η διπλή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη συνοδευόμενη από τον προπονητή και πατέρας της, Τάσο Κορακάκη.

Εκ μέρους της κυβέρνησης, την Άννα Κορακάκη υποδέχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές.

Η 20χρονη Ολυμπιονίκης με δηλώσεις της, θέλησε να αφιερώσει το μετάλλιο στην οικογένεια της, καθώς και σε όσους «με στήριζαν πριν και θα συνεχίσουν να με στηρίζουν μετά από αυτό».

Σε περίπου τέσσερις ώρες η «χρυσή» Άννα Κορακάκη, η οποία υποστηρίζεται από την Stoiximan, θα βρεθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με σκοπό να επιστρέψει στη βάση της, τη Δράμα.

Δείτε την άφιξη της Άννας Κορακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση