GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα ο Γιαννιώτης: Έχω ανατριχιάσει - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αθήνα έφτασε ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος, μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια, τερμάτισε δεύτερος ...


Στην Αθήνα έφτασε ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος, μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια, τερμάτισε δεύτερος στα 10.000 μέτρα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

«Έχω ανατριχιάσει. Είναι μοναδικές οι στιγμές. Δεν υπάρχουν λόγια. Σήμερα ήταν η πρώτη δόση ρεαλισμού γι' αυτό που έκανα χθες, προχθές, έχουμε μπερδέψει και τις μέρες. Αισθάνομαι απίστευτη ικανοποίηση. Τόσα χρόνια προσπάθειας, υπομονής και θέλησης, απωθημένου, έγινε πραγματικότητα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπύρος Γιαννιώτης και στη συνέχεια ρωτήθηκε γιατί δεν έκανε ένσταση, καθώς έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Ολλανδό αντίπαλό του.

«Ο Ολλανδός ήταν αυτός που ακούμπησε πρώτος το χέρι του στο φίνις, εγώ ήμουν δεύτερος. Στόχος μου ήταν το μετάλλιο, αυτό έγινε και ήταν συγκλονιστικό».

«Όταν προσπαθείς κάτι τόσο πολύ και έρχεται μετά από τόσα χρόνια, είναι κάτι μοναδικό. Υπομονή, επιμονή. Επειδή ήξερα ότι είναι η τελευταία μου κούρσα, έδωσα ό,τι είχα. Στα τελευταία μέτρα, πήγα με κλειστά τα μάτια. Αυτό που με κράταγε ήταν η θέληση για αυτό το μετάλλιο», είπε ακόμα ο Σπύρος Γιαννιώτης ενώ συμπλήρωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό:

«Είναι πολύ ωραίο να σταματάς ψηλά. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, νιώθω ολοκληρωμένος σαν αθλητής. Θέλω τώρα να ξεκουραστώ. Πάντα θα είμαι κοντά στον αθλητισμό. Τον κάνω 30 χρόνια και παραπάνω. Θα συνεχίσω από όποιο πόστο και αν είναι αυτό. Σήμερα που σας είδα όλους εδώ, δεν περιγράφεται αυτό. Είναι η καλύτερη στιγμή, μακράν».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρα από τους εκπροσώπους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κανένας επίσημος δεν τον υποδέχθηκε, ούτε στρώθηκε κόκκινο χαλί, όπως είχε γίνει στην υποδοχή της χρυσής Άννας Κορακάκη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση