GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΠΩΣ ΣΒΗΝΟΥΝ τα ίχνη στην Αίγινα. Δεν υπάρχει το σκάφος που λένε...

Angy Stathatou    Μπράβο στον Frixos Drakontidis για το ρεπορτάζ του στο Πρώτο Θέμα, σχετικά με το έγκλημα στην Άιγινα που κάποιοι πρ...


Angy Stathatou 

 Μπράβο στον Frixos Drakontidis για το ρεπορτάζ του στο Πρώτο Θέμα, σχετικά με το έγκλημα στην Άιγινα που κάποιοι προσπαθούν να κουκουλώσουν.Από την απόρρητη έκθεση του λιμεναρχείου που παρουσιάζει, θα μείνω στην εξής λεπτομέρεια:
"Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο κυβερνήτης του σκάφους κ. Λυκουρέζος παρελήφθη από μικρό βοητητικό σκάφος tender με χειριστή τον Μιχαήλ όσκαρ Νταβίντ, πλήρωμα του σκάφους "DUENDE II" σημαίας Παναμά, το οποίο βρισκόταν στο Αγκίστρι απ' όπου ξεκίνησε το tender". 
Αυτό υπάρχει στην έκθεση του λιμεναρχείου. Όμως:
1. Κανένα σκάφος με την επωνυμία DUENDE II ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καταχωρημένο στο AIS, όπως διαπίστωσα έκπληκτη ψάχνοντας το marinetraffic. Για να έχει ένα σκάφος tender, βοητική λέμβο, σημαίνει πως είναι μεγάλο σκάφος που θα μπορεί να το κουβαλάει και όχι φουσκωτό ή άλλο μικρό ιστιοπλοικό.
2. Αναζήτησα όλα τα πλοία (παντός είδους) με σημαία Παναμά, ανάμεσα στα οποία πάλι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ με το όνομα DUENDE II.
3. Εκείνη την ημέρα υπήρχε ένα άλλο σκάφος που μπήκε στο λιμάνι της Αίγινας το πρωί της 16ης Αυγούστου (από Πορτοχέλι) και μετά έδεσε σε νησάκι απέναντι από το Αγκίστρι. Συμπωματικά, το τελευταίο του σήμα από τον δορυφόρο είναι το μεσημέρι εκείνης της ημέρας και μετά κλείνει τις συσκευές εντοπισμού.Δεν αναφέρω το όνομά του γιατί δεν γνωρίζω αν μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την υπόθεση και γιατί οι Αρχές κάνουν τα πάντα για να σβήσουν τα ίχνη. Το ότι χάθηκαν αθώες ζωές, δεν έχει καμία σημασία για τους υπεύθυνους;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση