GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα: Δεν είναι σίγουρο ότι η Χίλαρι θα κερδίσει τις εκλογές

Να μην θεωρούν δεδομένη της Χίλαρι Κλίντον και να μην επαναπαυτούν μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου κάλεσε ο Μπαράκ Ομπάμα τους Δημοκρ...


Να μην θεωρούν δεδομένη της Χίλαρι Κλίντον και να μην επαναπαυτούν μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου κάλεσε ο Μπαράκ Ομπάμα τους Δημοκρατικούς. Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται σε διακοπές στο νησί Μάρθας Βίνιαρντ, στη Μασσαχουσέτη. Ωστόσο, στηρίζοντας την υποψήφια διάδοχό του, έκανε καμπάνια για τη συγκέντρωση πόρων για την Κλίντον.

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στην κ. Κλίντον ενώ πλήγμα στη δημοτικότητα του δέχτηκε ο Τραμπ μετά τις δηλώσεις του με τις οποίες κακολογούσε τους γονείς ενός Αμερικανού μουσουλμάνου στρατιώτη που σκοτώθηκε στον πόλεμο αλλά και από τους ισχυρισμούς του ότι ο Ομπάμα είναι ιδρυτής του Ισλαμικού Κράτους.

«Αν δεν τρέξουμε με την ψυχή στο στόμα μέχρι την επόμενη των εκλογών, θα υποπέσουμε σε σοβαρό λάθος», προειδοποίησε τους Δημοκρατικούς ο Μπαράκ Ομπάμα, μιλώντας σε περίπου 60 χορηγούς οι οποίοι είχαν δώσει 10.000 δολάρια (8.900 ευρώ) ο καθένας για να συμμετάσχουν στην χρηματοδότηση της προεκλογικής προσπάθειας. «Άμα κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, τότε η Χίλαρι θα εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά εάν δεν την κάνουμε, τότε παραμένει ακόμα πιθανό να χάσει τις εκλογές», τόνισε.

«Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω εναντίον του αντιπάλου της, γιατί κάθε φορά που μιλάει επιχειρηματολογεί ο ίδιος εναντίον της υποψηφιότητάς του» πρόσθεσε ο Ομπάμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση