GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά η κόρη του Μπάρκουλη: Ντροπή, κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και εμβληματικός ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, πέθανε την Τρίτ...


Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και εμβληματικός ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, πέθανε την Τρίτη το πρωί σε ηλικία 80 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους του και μαζί όλη την Ελλάδα.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης στις 5.30 μμ.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα Freddo, ξέσπασε μιλώντας για την κηδεία του πατέρα της. Όπως κατήγγειλε, η κηδεία δε θα γίνει δημοσία δαπάνη – όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις – αλλά με χρήματα στενής φίλης της συζύγου του, Μαίρης Μπάρκουλη.

"Είναι ντροπή. Μόνο αυτό έχω να  πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε. Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαίρης και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!", δήλωσε η κόρη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση