GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλά για την περιπέτεια της υγείας της

Η Αννέτ Αρτάνι αποκαλύπτει στο Down Town Κύπρου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον χωρισμό με τον πατέρα του παιδιού της λίγο...


Η Αννέτ Αρτάνι αποκαλύπτει στο Down Town Κύπρου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον χωρισμό με τον πατέρα του παιδιού της λίγο καιρό αφού γέννησε το παιδί τους..

«Λίγο μετά τη γέννηση του γιου μου, είχα αρχίσει να πιάνω τον εαυτό μου σε μια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό και δεν γνώριζα καν από πού μπορεί να πηγάζει. Το πρώτο διάστημα η μητέρα μου ήταν στο πλευρό μου. Στη συνέχεια, όμως, λόγω του ότι έπρεπε να φύγει από την Αμερική και να επιστρέψει στην Ελλάδα, είχα βρεθεί ολομόναχη σ' ένα σπίτι μ' ένα παιδί στην αγκαλιά. Ένιωθα πως δεν θα είχα κανένα δικό μου άνθρωπο δίπλα μου να με στηρίξει», αποκαλύπτει.

Ακόμα πρόσθεσε σχετικά με το σύντροφο της, Τζιοβάνι Ολιβέρι:

«Ουσιαστικά, όταν ξεκίνησα να αισθάνομαι άσχημα με τον εαυτό μου και να αντιλαμβάνομαι ότι είχα επιλόχειο κατάθλιψη, ζήτησα τη βοήθειά του. Ήθελα να βρίσκεται δίπλα μου. Να με βοηθά με το παιδί, να μιλάμε και να ζούμε μαζί αυτές τις σημαντικές στιγμές στο πλευρό του γιου μας. Όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Όταν άρχισα να πέφτω στην κατάθλιψη, αυτός έφευγε. Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει ως πατέρας, αλλά ούτε ως άντρας πλάι στη γυναίκα του. Δεν είχε ιδέα. Aπλώς, έφευγε».

Για το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση της εξομολογείται:

«Στην αρχή φρίκαρα με όλα αυτά που συνέβαιναν. Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Ο μικρός έκλαιγε συνέχεια, εγώ έπρεπε να έχω υπομονή και καλή διάθεση για να αντέξω. Δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις κατάθλιψη, ειδικά όταν έχεις κι ένα παιδί. Οπότε, έπρεπε να κινητοποιηθώ άμεσα. Πήγα στο νοσοκομείο κι αφού έκαναν τη διάγνωση, μου είπαν ότι έπρεπε να με κρατήσουν καθώς η κατάστασή μου ήταν προχωρημένη. Οι γιατροί μου ζητούσαν να φέρω τον άντρα μου να του μιλήσουν, όμως αυτός συνέχιζε να κρατά την ίδια στάση. Αρνιόταν τα πάντα και δεν ήθελε να συνεργαστεί. Στη συνέχεια, κατάφερα να ενταχθώ, με τη βοήθεια ενός ψυχολόγου, σε ένα πρόγραμμα group therapy που γινόταν αποκλειστικά για νέες μητέρες προκειμένου να μπορέσω σιγά-σιγά να ορθοποδήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση