GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ ΤΩΡΑ; Η Κομισιόν επίσημα υπέρ του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ...

Σήφης Πολυμίλης     Mε μια όχι τόσο συνηθισμένη κίνηση η Κομισιόν με επίσημη ανακοίνωση της παρεμβαίνει στο θέμα της παραπομπής σε δίκη ...

Σήφης Πολυμίλης 
 
Mε μια όχι τόσο συνηθισμένη κίνηση η Κομισιόν με επίσημη ανακοίνωση της παρεμβαίνει στο θέμα της παραπομπής σε δίκη του κ.Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Καλεί μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση να " αντιμετωπίσουν ενεργά και δημόσια την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα δεδομένα υπέστησαν παραποίηση κατά την περίοδο 2010-2015 και να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από παρόμοιους αβάσιμους ισχυρισμούς". Για να δούμε τώρα τι θα κάνουν τα συνεταιράκια του Σύριζα και των καραμανλικών που νόμισαν ότι βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να παίξουν τα παιγνιδάκια τους.Και βέβαια περιμένουμε να δούμεκαι την αντίδραση της ΝΔ του κ.Μητσοτάκη που μέχρι τώρα προσπαθεί να πετάξει την καυτή πατάτα στην εξέδρα...

1 σχόλιο

  1. Η ΖΗΜΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΑΠ ΚΑΙ OI ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Όλοι γνωρίζουμε σήμερα όλη την αλήθεια. Αποτελεί εμπαιγμό και υποτίμηση της νοημοσύνης μας, η προσπάθεια των εκπροσώπων της ανικανότητας και της διαπλοκής, να επιχειρούν και ΣΗΜΕΡΑ, παραπληροφόρηση, ασέβεια και συνέχιση της νοσηρής και αλησμόνητης εποχής.
    Σήμερα, μέσω των πιο επισήμων(και όχι φιλικά διακείμενων) προσώπων, γίνεται ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟ το γεγονός, ότι η προδοσία Σαμαρά Βενιζέλου με την συμπαράταξη Τσίπρα και λοιπών ..ηλιθίων, απετέλεσε το πιο ανθελληνικό και ανέντιμο τορπιλισμό, μιας επιτυχημένης πορείας, που θα μας είχε οδηγήσει στο δρόμο που θα ΕΠΡΕΠΕ, να έχουν χαράξει και εφαρμόσει, αρκετά χρόνια ΠΡΙΝ! οι πρωταθλητές της ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ και της ανικανότητας κυριολεκτικά .
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
    http://www.primeminister.gov.gr/2012/10/09/9780
    Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012
    Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Angela Merkel. Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ. Σαμαρά και της κ. Merkel:
    (…)Τα επόμενα χρόνια, λοιπόν, θα συνεχιστεί η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και θα πρέπει να δείξουμε πόσο γρήγορα μπορούμε να αναπτυχθούμε και πόσο γρήγοροι μπορεί να είναι οι ρυθμοί ανάπτυξης και πως θα μπορέσει η Ελλάδα να σταθεροποιηθεί.
    Κλείνοντας, θα ήθελα να πω -το ανέφερα και προηγουμένως- υπάρχουν πρόοδοι. Από το 2009 έως το 2011, το πρωτογενές έλλειμμα από -10% έχει μειωθεί στο – 2%, ένα πρώτο θέμα.
    Επίσης, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών έχει εξισορροπηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.
    Όλα αυτά είναι θέματα τα οποία μας δείχνουν με κάθε σαφήνεια ότι πολλά έχουν επιτευχθεί, τα μέτρα, πολλά από τα οποία ήταν αναγκαία για τους ανθρώπους, ήταν πάρα πολύ σκληρά σαν μέτρα, αλλά είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι αυτός ο δύσκολος δρόμος άξιζε τον κόπο.
    Η Γερμανία θέλει να είναι ένας καλός εταίρος και ένας πραγματικός φίλος.
    ΣΧΟΛΙΟ Ν. Βράχου: Η κα Μέργκελ γνώριζε στις 10/10/2012 όλα τα αποτελέσματα της εφαρμογής του προγράμματος Γιώργου Παπανδρέου.
    Το ερώτημα είναι: ‘’ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ’’ αφού είχε τόσες και τέτοιες επιτυχίες και το τέλος του 2012 θα είχε πρωτογενές πλεόνασμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση