GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορακάκη: Με εκνεύρισε η κατεδάφιση του σκοπευτηρίου

«Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση, ήταν μια απαράδεκτη κίνηση», δήλωσε στο αεροδρόμιο, για την κατεδάφιση του σκοπευτηρίου στη Δράμα ...


«Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση, ήταν μια απαράδεκτη κίνηση», δήλωσε στο αεροδρόμιο, για την κατεδάφιση του σκοπευτηρίου στη Δράμα όπου έκανε προπόνηση η χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη.

«Θα μιλήσω για το θέμα με τον δήμαρχο, όταν επιστρέψω στην Δράμα, δεν με ρώτησε κανείς, ουσιαστικά έγινε με το «έτσι θέλω». Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν... τιμούσε τη δημοτική αρχή», ήταν ακόμα μία τοποθέτηση της Κορακάκη, της οποίας τις προσπάθειες στηρίζει η Stoiximan.gr.

«Είχα πράγματα εκεί... Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά», συμπλήρωσε η 20χρονη Ολυμπιονίκης.

«Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο, όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί, δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας», υπογράμμισε η Κορακάκη.

«Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο, αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα», κατέληξε η Ολυμπιονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση