GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με τον θάνατο Ρώσου δημοσιογράφου που ήταν γνωστός επικριτής του Πούτιν

Νεκρός στο διαμέρισμα του στο Κίεβο βρέθηκε ο δημοσιογράφος Αλεξάντερ Σχετίνιν που ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επικριτές του Ρώσου ...


Νεκρός στο διαμέρισμα του στο Κίεβο βρέθηκε ο δημοσιογράφος Αλεξάντερ Σχετίνιν που ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επικριτές του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σύμφωνα με τον Independent, ο οποίος επικαλείται δημοσίευμα του ουκρανικού πρακτορείου ειδήσεων "Novy Region", ο Σχετίνιν βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι στο διαμέρισμα του, το Σάββατο. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι ο δημοσιογράφος έβαλε τέλος στη ζωή του.
Η τοπική εφημερίδα "Kyiv Operatyvni" γράφει: «Ο Αλεξάντερ καθόταν σε μία καρέκλα, φέροντας τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι του και το όπλο βρισκόταν κάτω από την καρέκλα. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως αυτοκτονία, καθώς ο Αλεξάντερ έστειλε mail σε αγαπημένο του πρόσωπο, λέγοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση