GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κάρα Ντελεβίν με φανερά τα σημάδια της ψωρίασης (φωτογραφίες)

Στην πρεμιέρα της ταινίας  "Suicide Squad" στη Νέα Υόρκη, το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελέβιν έκανε μια αποκαλυπτ...


Στην πρεμιέρα της ταινίας  "Suicide Squad" στη Νέα Υόρκη, το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελέβιν έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση, κυριολεκτικά και μεταφορικά. 

Κυριολεκτικά γιατί το ρούχο που φορούσε ήταν αρκετά αποκαλυπτικό και μεταφορικά γιατι άφηνε ακάλυπτα τα σημάδια της ψωρίασης που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, σχεδόνσε όλο της το σώμα. 

Ακομπλεξάριστη και αεράτη, κάλυψε μεν τα σημάδια με μέικ απ σώματος - αλλά δεν δίστασε να φορέσει εξώπλατο, αν και αυτά φαινόταν καθαρά. 

 

Σχεδόν πριν ένα χρόνο, το διάσημο μοντέλο  είχε μιλήσει για την αυτοάνοση, μη μεταδοτική ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα της, αποκαλύπτοντας πώς την είχε βοηθήσει η Κέιτ Μος να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση