GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλάει ο καιρός το επόμενο τριήμερο - Πού θα έχουμε "μπουρίνια"

Χαλάει από σήμερα το βράδυ ο καιρός στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προειδοποιεί με έκτακτο δ...


Χαλάει από σήμερα το βράδυ ο καιρός στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για τοπικά ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους.

Τα φαινόμενα αυτά θα σημειωθούν από σήμερα το βράδυ σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα θα επεκταθούν στην Κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τα νησιά του Ιονίου, προτού εξασθενήσουν από το απόγευμα της Τρίτης.

Στην Αττική, ο καιρός την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα, και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 ως 35 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί επίσης από 24 ως 35 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση