GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα οι χάλκινοι ιστιοπλόοι του Ρίο Μάντης - Καγιαλής

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες στα σκάφη 470 της ιστιοπλοΐας επέστρεψαν στην Ελλάδα  λίγο πριν το...


Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες στα σκάφη 470 της ιστιοπλοΐας επέστρεψαν στην Ελλάδα  λίγο πριν το μεσημέρι προσγειώθηκαν στον Ελ. Βενιζέλος και πλήθος κόσμου τους υποδέχθηκε με ελληνικές σημαίες, επευφημίες αγκαλιές και φιλιά.

«Δεν έχουμε συνηθίσει, εμείς οι ιστιοπλόοι σε τέτοιες υποδοχές. Όλα πήγαν καλά,  το σχεδιάσαμε και το επιτύχαμε»  είπαν συγκινημένοι οι δύο ολυμπιονίκες που φορούσαν τον κότινο και τα μετάλλιά τους κρεμασμένα στο στήθος. 

Ο Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής  ευχαρίστησαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο και υπογράμμισαν ότι αισθάνονται τιμή που φορούν τα ελληνικά εθνικά χρώματα.

«Ηταν ένας αγώνας πολλών ημερών και κρίθηκε στην τελευταία κούρσα. Τέτοια συναισθήματα με τόσο κόσμο δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Τόσο άγχος δεν είχαμε ούτε στον τελικό. Τιμή μας που είμαστε Έλληνες, που φοράμε τη γαλανόλευκη. Αγαπάμε τη χώρα μας, όλοι οι Έλληνες μας στήριξαν. Ακόμα και τώρα τρέμω από τη συγκίνηση. Ο απλός κόσμος, όλοι οι φίλοι μας, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Χάσαμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και αυτό μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο,» είπε ο Παύλος Καγιαλής στην κάμερα της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση