GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΡΑΒΟ!! ΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ο Παυλόπουλος (πίσω από τις κάμερες) στη μητέρα της Στεφανίδη...

Από τον ΒΗΜΑτοδότη   Ζήτησε την ελληνική ιθαγένεια ο Αμερικανός σύζυγος και προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη και ο πρόεδρος του πρόσφ...


Από τον ΒΗΜΑτοδότη 
 Ζήτησε την ελληνική ιθαγένεια ο Αμερικανός σύζυγος και προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη και ο πρόεδρος του πρόσφερε... άδεια παραμονής... διαρκείας

Σε αυτή τη σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν των ολυμπιονικών, με πορτοκαλάδες και βυσσινάδες, συνέβησαν και ορισμένα αξιοσημείωτα γεγονότα που δεν τα έδειξαν οι κάμερες. Για παράδειγμα, το αίτημα της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη (αθλήτρια και αυτή από την Αρτα) που ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο να φροντίσει ώστε να δοθεί ελληνική υπηκοότητα στον αμερικανό σύζυγο και προπονητή της κόρης της Μιτς Κρίερ.
Ήταν ένα αίτημα που αιφνιδίασε τους πάντες, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λέει κάτι για διαρκή άδεια παραμονής στη χώρα μας.

Προηγουμένως όμως ο κ. Παυλόπουλος είχε μια σύντομη συνομιλία με τον προπονητή και σύζυγο της κυρίας Στεφανίδη: «Do you feel Greek;» τον ρώτησε και αυτός με χαμόγελο του είπε πως ό,τι έκανε το έκανε για τη χώρα, για την Ελλάδα. Με τη μητέρα της κυρίας Στεφανίδη να παρεμβαίνει και να λέει με καμάρι στον Πρόεδρο: «Είναι ο πιο καλός σύζυγος που μπορούσε να βρει η κόρη μου».

 Εν συνεχεία ήταν το ξέσπασμα του Στ. Κοντονή για όσα γράφτηκαν περί Πύρρου Δήμα στην «Αυγή». Τα χαρακτήρισε... αρλούμπες, αλλά δεν θέλησε να ξεφύγει και από την κομματική γραμμή: «Κοιτάξτε, το άρθρο ήταν σωστό, εάν δεν αναμείγνυε τον Πύρρο» είπε. Ο κ. Κοντονής πάντως στην ομιλία του προς του ολυμπιονίκες επιχείρησε να κομματικοποιήσει την εκδήλωση στο Προεδρικό. Έκανε συνεχείς αναφορές στο γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παρέλαβε χάος στον αθλητισμό και χωρίς τυμπανοκρουσίες και κάμερες κατάφερε να παραδίδει στάδια που ήταν προηγουμένως σε άθλια κατάσταση.

Για τον κ. Παυλόπουλο αυτή η εκδήλωση ήταν σημαδιακή. Όχι μόνον επειδή μίλησε επί μακρόν με θερμά λόγια στους Ολυμπιονίκες («το μετάλλιο σας ανήκει γιατί η προσπάθειά σας είναι μοναχική, σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνετε υπερήφανους» τους είπε), αλλά τους έβγαλε ακόμη έναν λόγο εκτός μικροφώνου και μίλησε σχεδόν με όλους ιδιωτικά, λέγοντάς τους μάλιστα να κοιτάξουν και την επαγγελματική τους καριέρα. Χάρηκε όταν πήρε ως δώρο την ελληνική σημαία με τις υπογραφές των μελών της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας, τους έδωσε και αυτός ένα μετάλλιο (με το εθνόσημο που έγραφε «Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας»). Ακόμη στις κατ' ιδίαν συνομιλίες που είχε με τους αθλητές πληροφορήθηκε ότι η Κατερίνα Στεφανίδη εκεί στην Αμερική κάθε φορά που προπονείται πληρώνει την προπόνησή της. Ο Πρόεδρος είχε ένα άγχος και το έδειχνε. Το άγχος της Άννας Κορακάκη που δεν ήταν παρούσα. Να σκεφτείτε ότι άρχισε την ομιλία του λέγοντας ότι απουσιάζει στο Παρίσι και ότι μόλις επιστρέψει θα τη δει κατ' ιδίαν.
http://bit.ly/2btujL6

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση