GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ίβιτς: Οι παίκτες μου θα δείξουν πως είναι άνδρες

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ ο Βλάνταν Ίβιτς απέφυγε τα πολλά λόγια. Δεν αποκάλυψε καμία από τις σκέψεις τ...


Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ ο Βλάνταν Ίβιτς απέφυγε τα πολλά λόγια. Δεν αποκάλυψε καμία από τις σκέψεις του όσον αφορά τον τρόπο που θα παίξει η ομάδα, αρκέστηκε ωστόσο να δηλώσει ότι είναι πλήρης, ετοιμοπόλεμη και ικανή να παίξει ακόμα καλύτερα απ' όσο στην Ολλανδία.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε:

Για το sold out: «Το ότι έγινε σε έξι ώρες, δίνει δύναμη στους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Ξέρουμε τι σημαίνει η γεμάτη Τούμπα για εμάς. Είμαι σίγουρος πως θα μας στηρίξουν (οι οπαδοί) από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες θα δείξουν πως είναι άνδρες και θα κάνουν καλό ματς. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς νικητές και πως θα προκριθούμε».

Για τον Κάνιας: «Δεν έχουμε τραυματίες. Μόνο ο Βαρέλα δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Κάνιας έχει μείνει λίγο πίσω, έχει βελτιωθεί πάντως την τελευταία εβδομάδα. Είναι μέσα στην 18αδα και μπορούμε να τον υπολογίζουμε για αύριο».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση