GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν η Λορίν Μπακόλ σνόμπαρε τη Νάταλι Πόρτμαν

Υπάρχει άνθρωπος που δεν θα εντυπωσιαζόταν από την Νάταλι Πόρτμαν, από αυτό το πανέμορφο, πολυτάλαντο πλάσμα που προσγειώθηκε στο Χόλυγ...


Υπάρχει άνθρωπος που δεν θα εντυπωσιαζόταν από την Νάταλι Πόρτμαν, από αυτό το πανέμορφο, πολυτάλαντο πλάσμα που προσγειώθηκε στο Χόλυγουντ στα 12 της χρόνια;
Μόνο μια αληθινή, καπριτσιόζα ντίβα θα μπορούσε να «σνομπάρει» τη διάσημη ηθοποιό. Μια ντίβα αντάξια της "μοιραίας" Λορίν Μπακόλ.
Η αποκάλυψη ανήκει στο Harvard alum που έγραψε ότι η Μπακόλ δε εκτιμούσε και τόσο την Πόρτμαν, όταν η πρωταγωνίστρια του «Μαύρου Κύκνου» σκηνοθέτησε τη θρυλική σταρ στην ταινία μικρού μήκους «Eve» (2008).
«Θα είμαι ειλικρινής» έσπευσε να διευκρινίσει, η βραβευμένη με Όσκαρ, Πόρτμαν, μιλώντας σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, «η Μπακόλ ένιωσε, όπως πληροφορήθηκα αργότερα, ότι δυσκολευόμουν πολύ να πω αυτό που ήθελα και δυσκολευόμουν να πείσω πως είμαι το 'αφεντικό'».
Στην επόμενη ταινία της, αυτή της οποίας τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, έμαθε να είναι πιο αποφασιστική. Έμαθε να λέει 'θέλω αυτό', 'θέλω εκείνο' χωρίς να διστάζει.
Ο τίτλος του σκηνοθετικού ντεμπούτου της Πόρτμαν σε ταινία μεγάλου μήκους είναι «Ιστορία αγάπης και σκότους» και βασίζεται στα ιδιαιτέρως ευπώλητα απομνημονεύματα (2002) του συγγραφέα Άμος Οζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση