GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια οχήματα απαγορεύεται να κυκλοφορούν το Δεκαπενταύγουστο

Έκτακτα μέτρα θέτει σε εφαρμογή η Τροχαία σε όλη την Ελλάδα, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, για την ασφαλή κίνηση των πολιτών. Αυξημένη...


Έκτακτα μέτρα θέτει σε εφαρμογή η Τροχαία σε όλη την Ελλάδα, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, για την ασφαλή κίνηση των πολιτών.
Αυξημένη θα είναι η αστυνόμευση σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο, ακόμη και με μυστικούς τροχονόμους. Μπλόκα της Τροχαίας θα βρίσκονται ανά 20-30 χιλιόμετρα με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής και ιδιαίτερα σε σημεία που γίνονται συχνά ατυχήματα, στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, καθώς και σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, υπεραστικά ΚΤΕΛ, σιδηροδρομικοί σταθμοί κλπ).
Επιπλέον θα διενεργούνται έλεγχοι για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα κλπ, καθώς και για παραβάσεις που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.
Από σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου θα απαγορεύεται να κυκλοφορούν φορτηγά οχήματα ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου:
  • Την Παρασκευή 12 Αυγούστου στο ρεύμα εξόδου από 16.00-21.00 και το Σάββατο 13 Αυγούστου στο ρεύμα εξόδου από 06.00-16.00.
  • Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στο ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα από 16.00 23.00.
  • Την Κυριακή 14 Αυγούστου ισχύουν οι απαγορεύσεις θερινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση