GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ από τη μεταφορά των τραυματιών στο λιμάνι του Πειραιά

Συγκλονιστικές σκηνές κατέγραψε η κάμερα του STAR στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες από την τραγωδία που έλαβε χώ...


Συγκλονιστικές σκηνές κατέγραψε η κάμερα του STAR στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες από την τραγωδία που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στην Αίγινα.
«Ερχόταν, ερχόταν και ο καπετάνιος δεν πίστευε ότι θα πέσει πάνω μας. Πίστευε ότι θα στρίψει. Τελικά έπεσε πάνω μας», περιγράφει ένας από τους τραυματίες που επέβαινε στο τουριστικό σκάφος, πάνω στο οποίο προσέκρουσε το ταχύπλοο.
Στην επιχείρηση παροχής πρώτων βοηθειών και μεταφοράς των τραυματιών έσπευσαν όλοι όσοι μπορούσαν να συνεισφέρουν και βρίσκονταν στο νησί.
Ανάμεσά τους και ένας πρώην διασώστης και νυν ιδιώτης χειρουργός στην Αίγινα, ο οποίος σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό αναφέρει: «Μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια μαζική καταστροφή. Ένα πολύνεκρο δυστύχημα. Είχαμε αρκετούς νεκρούς, πάρα πολλούς τραυματίες. Έπρεπε να γίνει διαλογή και σταθεροποίηση».

Δείτε το βίντεο από το STAR:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση