GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΗΤΕΙΑ από τον Προκόπη Παυλόπουλο! ΠΩΣ τον βγάζει ΨΕΥΤΗ η Άννα Κορακάκη...

Με μια ανάρτηση- καταπέλτη της στο Facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη ξεκαθάρισε το ζήτημα αναφορικά με το αν προσκλήθηκε ή όχι...

Με μια ανάρτηση- καταπέλτη της στο Facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη ξεκαθάρισε το ζήτημα αναφορικά με το αν προσκλήθηκε ή όχι στην προεδρία της Δημοκρατίας, όπου ο πρόεδρος, Προκόπης Παυλόπουλος τίμησε σήμερα τους Έλληνες Ολυμπιονίκες.


Η κάτοχος δύο μεταλλίων στην σκοποβολή υποστηρίζει πως ουδέποτε προσκλήθηκε στη σημερινή εκδήλωση τιμής αφήνοντας εκτεθειμένο προσωπικά τον Προκόπη Παυλόπουλο για την πρακτική του που φυσικά είναι γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ εδώ και δεκαετίες...

Νωρίτερα, προεδρικές πηγές είχαν προσπαθήσει να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα, Οπως υποστήριζαν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Άννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Ωστόσο η αθλήτρια αποκαλύπτει πως δεν προσκλήθηκε από κανένα. 

"Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια"...." Οι προσπάθειες των υπαίτιων να παραποιήσουν αυτή την αλήθεια προκειμένου να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο "λάθος" τους είναι θλιβερές και αναξιοπρεπείς. Λοιπόν, ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρεβρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν. Είναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί -γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν- το επέλεξαν", σημειώνει και το θέμα που δημιουργείται είναι μείζον.

Αναλυτικά η ανάρτησή της
''Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο προεδρικό μέγαρο σήμερα για την υποδοχή των Ολυμπιονικών από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την αλήθεια την καταθέτω τώρα εγώ και φυσικά η οικογένειά μου. Οι προσπάθειες των υπαίτιων να παραποιήσουν αυτή την αλήθεια προκειμένου να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο "λάθος" τους είναι θλιβερές και αναξιοπρεπείς. Λοιπόν, ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρεβρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν. Είναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί -γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν- το επέλεξαν.

Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ειπώθηκε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία, δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω για να είμαι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές. Με απογοήτευσε τρομερά το ότι κανένας -απολύτως κανένας- τελικά δεν με ενημέρωσε-πληροφόρησε-ρώτησε καν, όπως είχε συμφωνηθεί. Και αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος μου μέχρι σήμερα. Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά...

Αυτό που θέλω να πω και να το θυμούνται όλοι, είναι ότι εγώ μάτωνα, ματώνω και θα ματώνω για πάντα να αγωνίζομαι για τη χώρα μας, την Ελλάδα, να σηκώνω ψηλά τη σημαία μας και να δίνω λίγη χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον κόσμο που με στηρίζει, με πιστεύει και μου δίνει δύναμη με τις ευχές και την αγάπη του και τον ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό! Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να με ρίξει. Κι αυτό γιατί ανήκω σε μια οικογένεια δεμένη, που μ'έχει εξοπλίσει με ατσάλινη θέληση, πείσμα και δύναμη -τόση που πολλοί δεν την αντέχουν. Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκατάλειψω ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι.

-Άννα Κορακάκη''

2 σχόλια

  1. ( Σύμφωνα με πληροφορίες, την ευθύνη για όλο αυτό φέρεται να έχει ο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος έστειλε το σχετικό e-mail αργά το απόγευμα χθες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με αποτέλεσμα όλα να γίνουν τελευταία στιγμή και προφανώς έχασαν τον μέτρημα των Ολυμπιονικών παρότι δεν ήταν και τόσοι πολλοί...)

    Ο μαουνιέρης Μητσοτακογαμπός ξεχνά να δηλώσει τα εκατομμύρια που εξάγει,την Ολυμπιονίκη Κορακάκη εχετε απαίτηση να θυμάται.

    Μιλάμε για τον Κούβελο των σκανδάλων της Ομοσπονδίας των Φιλίππων….

    Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο, των σκανδάλων των Μεσογειακών αγώνων, που δεν έγιναν ποτέ….

    Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο, που κατηγορήθηκε δημόσια, για το αδήλωτο 1.000.000 € που διέφυγε στο εξωτερικό…. (“στη συνέχεια είχε απαλλαγεί με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, το οποίο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε επαρκώς το αδίκημα.”...Απίστευτη συγκάλυψη και απαλλαγή του επιβήτορα μιας μαούνας... )

    Μιλάμε για το ίδιον τον σώγαμπρο του Μητσοτακισμού, σύζυγο της Ντόρας, αρχη-ιερέα της Ντόρο-φαύλο-κρατίας , τον φίλο του Μιζοφοράκου και όχι μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΑΙΣΧΟΣ !!! Ποιοι ολυμπιακάρχες ξέχασαν την Ολυμπιονίκη Κορακάκη ;;;

    Η Ε.Ο.Α. ελέγχεται απόλυτα από Ντοροκοπρόσκυλα και φίλους του Μιζό-φοράκου της ΜΙΕΖΕΝΣ…(δηλαδή από μιζοαρπάχτρες , αγύρτες, ακαμάτηδες, ρεμπεσκέδες, επιβήτορες σαβουρό-κωλό-γριών του Κωλό-νακίου… )

    Όλοι αυτοί οι διορισμένοι , οι μιζαρισμένοι ολυμπιακάρχες, οι σφουγγοκωλάριοι της Ντορό-φαυλό-κρατίας που παριστάνουν τους πάτρωνες των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ “ΑΓΩΝΩΝ” πρέπει να περάσουν από Λαϊκό Δικαστήριο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση