GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο φθηνό το πάρκινγκ στο Μονακό από ότι στην Αθήνα!

Μπορεί το Μονακό να έχει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα ακριβό μέρος αλλά φαίνεται πως το πάρκινγκ στην Αθήνα είναι ακόμη πιο ακριβό από ό...


Μπορεί το Μονακό να έχει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα ακριβό μέρος αλλά φαίνεται πως το πάρκινγκ στην Αθήνα είναι ακόμη πιο ακριβό από ότι στο πλούσιο κρατίδιο. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Ubeeqo που δημοσιεύεται στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, η Αθήνα είναι η τρίτη ακριβότερη πόλη της Ευρώπης, όσον αφορά στο κόστος στάθμευσης.
Πρώτο είναι το Λονδίνο με μέσο κόστος 10,40 ευρώ την ώρα. Δεύτερη η Στοκχόλμη με 7,80 ευρώ/ ώρα και τρίτη η Αθήνα με 5,70 ευρώ την ώρα. Στο Μονακό το ωριαίο κόστος είναι 2 ευρώ την ώρα.
Χαμηλότερα στην κλίμακα από την Αθήνα βρίσκονται πόλεις όπως το Παρίσι (κόστος 4,30 ευρώ/ώρα) αλλά και η Ζυρίχη (2,90 ευρώ/ώρα) και η Γενεύη της Ελβετίας (2,10 ευρώ/ώρα).
Πιο φθηνές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ως προς το κόστος στάθμευσης είναι το Βουκουρέστι (με 0,60 ευρώ) και η Σόφια (0,80 λεπτά).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση