GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον τουρισμό στη βόρεια Εύβοια

«Όλοι πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουμε το τουριστικό προϊόν της Βόρειας Εύβοιας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριά...


«Όλοι πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουμε το τουριστικό προϊόν της Βόρειας Εύβοιας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, μετά τη σύσκεψη στην οποία συμμετείχε με τοπικούς φορείς, και απηύθυνε κάλεσμα σε όσους σκόπευαν να πάνε διακοπές στη Λίμνη, αλλά και σε όσους δεν έχουν προγραμματίσει ακόμη τις διακοπές τους, να επισκεφθούν «αυτήν την πολύ όμορφη γωνιά της Ελλάδος, γιατί με τον τρόπο αυτόν θα στηρίξουν και την τοπική οικονομία, η οποία δοκιμάζεται».

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την ανάγκη να δρομολογηθούν αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, «τα οποία είναι τόσο απαραίτητα την επόμενη μιας μεγάλης πυρκαγιάς», καθώς και μέτρα για τους ρητινοπαραγωγούς, «των οποίων το εισόδημα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την καταστροφή», ενώ τόνισε πόσο «σημαντική είναι η πρόληψη και η εγρήγορση για την αποφυγή άλλων δασικών πυρκαγιών».

Τέλος, ευχαρίστησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την τιτάνια προσπάθεια την οποία κατέβαλε και εξακολουθεί να καταβάλλει κάθε μέρα, αλλά και όλους τους εθελοντές δασοπυροσβέστες, όχι μόνο στην Εύβοια αλλά και σε όλη τη χώρα, για το έργο το οποίο παρέχουν και ευχήθηκε να είναι αυτή η μεγάλη πυρκαγιά της Εύβοιας η τελευταία μεγάλη πυρκαγιά του φετινού καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση