GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαραντόνα: Ο Μέσι δεν θα γυρίσει στην Εθνική

Την πεποίθησή του ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Εθνική Αργεντινής, εξέφρασε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο «Ντιεγ...


Την πεποίθησή του ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Εθνική Αργεντινής, εξέφρασε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Ο «Ντιεγκίτο» υποστήριξε ότι ο Μέσι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα. «Πιστεύω ότι ο Μέσι θα πει όχι στον Μπαόυσα, σχετικά με την προσέγγιση που επιχειρείται για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα. Προφανώς, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και ίσως κάνω λάθος», τόνισε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, είχε δηλώσει σαν προτεραιότητά του, την επιστροφή του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στην εθνική ομάδα.
«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να μιλήσω με τον Μέσι και να πάρω την ευθύνη από πάνω του, να του μεταφέρω την εμπιστοσύνη που υπάρχει σε αυτόν,» είχε πει αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας.
Η Αργεντινή στον όμιλο της Νότιας Αμερικής, είναι στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς μετά από έξι αγώνες, δύο βαθμούς πίσω από Ουρουγουάη και Ισημερινό και έναν μπροστά από τη Χιλή και την Κολομβία, με τη Βραζιλία και την Παραγουάη έναν πόντο πιο πίσω. Οι κορυφαίες τέσσερις ομάδες μετά από 18 αγώνες θα περάσουν στη Ρωσία, ενώ η πέμπτη πηγαίνει σε ένα διηπειρωτικό πλέι-οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση