GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίκτορ: Μόνο η πρόκριση στο μυαλό μας

Σύνθημα πρόκρισης και από τον Βίκτορ Σάντσεθ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η...


Σύνθημα πρόκρισης και από τον Βίκτορ Σάντσεθ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του ταξίδεψε στο Ισραήλ με μοναδικό στόχο την πρόκριση επί της Χάποελ Μπερ Σεβά. Παράλληλα, δήλωσε πως η πίεση είναι δικαιολογημένοι ενώ τόνισε πως η ομάδα δεν επηρεάζεται από τις αποχωρήσεις παικτών. 

Αναλυτικά: 

Για τα πλάνα του: «Όπως είπε και ο Λούκα αυτό δεν είναι το μέρος για να εξηγήσουμε το πως θα παίξουμε το αυριανό παιχνίδι» 

Για τις απουσίες παικτών όπως ο Κασάμι και ο Ντουρμάζ: «Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Όπως όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να παίξουν ή για πάγκο ή να βρεθούν γενικά στην αποστολή». 

Για την πίεση και την ψυχολογία της ομάδας του: «Όπως είπε και πριν ο Λούκα υπάρχει πάντα η πίεση. Οι παίκτες είναι πάντα έτοιμοι να διαχειριστούν. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πίεση. Είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει πάντα να κερδίζουμε και όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο». 

Για το ενδεχόμενο αποκλεισμού: «Εμείς δουλεύουμε και έχουμε προετοιμαστεί για την πρόκριση. Για να περάσουμε. Δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση