GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα συμπαράστασης του Τσίπρα στον Ρέντσι για τον σεισμό στην Ιταλία

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Ιταλό Πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι για το φονικό σεισμό που έπληξε την κεντρι...


Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Ιταλό Πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι για το φονικό σεισμό που έπληξε την κεντρική Ιταλία τα ξημερώματα.

Ο κ. Τσίπρας σε ανάρτησή του στο twitter, αναφέρει:

«Πριν λίγο επικοινώνησα με τον Ματέο Ρέντσι και του εξέφρασα τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού στην περιπέτεια που περνάει η γειτονική χώρα. Παρακολουθούμε τα γεγονότα με οδύνη και ευχόμαστε να μην υπάρξουν περισσότερα θύματα από τις σεισμικές δονήσεις. Παρακάλεσα τον Ιταλό Πρωθυπουργό να μεταφέρει τα συλλυπητήρια του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης στις οικογένειες των θυμάτων».

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Ιταλός Πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δεν θα συμμετάσχει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αυριανή Συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών Ηγετών, λόγω της έκτακτης κατάστασης που προέκυψε στην Ιταλία εξαιτίας του ισχυρού σεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση