GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσφυγας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, όταν ένας πρόσφυγας επι...


Συναγερμός σήμανε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, όταν ένας πρόσφυγας επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε κατά την απομάκρυνση Γαλλίδας υπηκόου από σκηνή που βρισκόταν εντός της δομής φιλοξενίας. Στις 12 το μεσημέρι ο αστυνομικός ζήτησε από την εν λόγω γυναίκα να αποχωρήσει από τη δομή καθώς δεν είναι πρόσφυγας και δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Η ίδια δήλωσε ότι είναι αλληλέγγυα και ότι δεν ήταν διατεθειμένη να αποχωρήσει.

Η επέμβαση του αστυνομικού προκάλεσε αντιδράσεις. Δύο Σύροι πρόσφυγες κινήθηκαν εναντίον του αστυνομικού, ενώ ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε ελαφρά στο λαιμό.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση