GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! Σταθάκης: "Δεν με απασχολεί αν θα πληρώσει η Fraport..."

Ενδιαφέρον είχε η απάντηση Γ. Σταθάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ζήτημα της Fraport και της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρ...

Ενδιαφέρον είχε η απάντηση Γ. Σταθάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ζήτημα της Fraport και της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά. Ο δημοσιογράφος επανέλαβε ότι όπως είπε ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ κ. Αλεβιζόπουλος, η Fraport δεν έχει καταβάλλει το τίμημα του 1,2 δις ευρώ που τις αναλογεί και ως εκ τούτου πρόκειται περί απάτης ενώ σημείωσε ότι η εταιρεία αναζητά χρηματοδότηση μέσω δανείων από τις ανακεφαλαιοποιημένες από τα χρήματα του ελληνικού λαού ελληνικές τράπεζες.

Διαβάστε την απάντηση του Υπουργού Οικονομίας Γ. Σταθάκη:
Δε θέλω να σχολιάσω τα δεδομένα αυτά. Νομίζω ότι θα προχωρήσει κανονικά τον Οκτώβριο η ολοκλήρωση της παραχώρησης και φυσικά θα πληρωθούμε τα 1,2 δις ευρώ. Ο τρόπος της χρηματοδότησης της Fraport δε μας απασχολεί. Δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να σχολιάζει.
Οι ιδιωτικοποιημένες τράπεζες επειδή η ανακεφαλαιοποίηση ήταν μικρή – είχε υπολογιστεί ότι θα χρειαστούν 25 δις ευρώ ενώ τελικώς χρειάστηκαν 5 δις ευρώ – σημαίνει ότι το κράτος τελικά έχει μικρή έως ανύπαρκτη συμμετοχή σε δύο από τις τέσσερις τράπεζες ενώ έχει σημαντική στις άλλες δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση