ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Grexit ή ορισμός νέας διοίκησης

Share it:

Μετά το φιάσκο της συνάντησης των εκπροσώπων της FIFA με τις ομάδες της Superleague, δύο δρόμοι υπάρχουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

- Grexit, ή

- Ορισμός προσωρινής διοίκησης από τη FIFA

Αυτή τη στιγμή και πριν γίνει η συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή του κλιμακίου της FIFA και της UEFA οι ξένοι παράγοντες επικοινωνούν με την παγκόσμια ομοσπονδία και την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία για να χαράξουν τη γραμμή της πολιτικής τους.

Είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά της ΕΠΟ που θεωρούν ότι τους ενέπαιξε και συνέστησαν στις ομάδες της Superleague ψυχραιμία κι αποφυγή εμπρηστικών δηλώσεων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες εάν η ΕΠΟ υλοποιήσει τις χθεσινές δεσμεύσεις της και προχωρήσει στις αλλαγές των επιτροπών, κυρίως αυτή της δεοντολογίας που θα αποπέμψει τα μέλη της που βρίσκονται υπό κατηγορία.

Share it:
Reactions:

Αθλητισμός

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση