GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H υπόθεση της Αίγινας και η διάκριση των εξουσιών...

Katerina Gargala Στην υποθεση της Αιγινας οφειλει να μιλησει μονο η Δικαιοσυνη , οι συνηγοροι υπερασπισης και κατηγοροι,τα αποδεικτικα ...

Katerina Gargala

Στην υποθεση της Αιγινας οφειλει να μιλησει μονο η Δικαιοσυνη , οι συνηγοροι υπερασπισης και κατηγοροι,τα αποδεικτικα πραγματικα περιστατικα οι αυτοπτες μαρτυρες οπως και οι αρμοδιες αρχες( λιμενικο ).
Η διακριση εξουσιων ειναι συνταγματικη επιταγη στις Δημοκρατιες απαραβιαστη.Κυβερνητικες πηγες ειναι ανεπιτρεπτο να παρεμβαινουν και να προβαινουν σε δηλωσεις.
..............................................................
Οσον αφορα την συκοφαντικη δυσφημηση δια του Τυπου , η οποια στοιχειοθετειται ως προς την αντικειμενικη της υποσταση με την επικληση μονο ψευδων γεγονοτων και μονο Κατ Εγκληση οποιος θιγεται ζηταει την αυτοφωρη συλληψη και μονο αυτος..Αυτο ομως προυποθετει την απολυτη διαλευκανση των πραγματικων περιστατικων που θα ξεκαθαρισουν τα ψευδη απο τα αληθη γεγονοτα.Η κυβερνητικη εκπροσωπος απειλει βασει εγκλησεων?
...................................................................
Ανακυπτουν νομικα διαδικαστικα θεματα που ακουμπανε συνταγματικα κατοχυρωμενες επιταγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση