GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ηθοποιός που λέγεται ότι έχει κάνει σεξ με 12.775 γυναίκες

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Γουόρεν Μπίτι ήταν λάτρης του ωραίου φίλου, πριν από το γάμο του το 1992 με την συνάδελφό του, Ανέτ Μπένιν...


Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Γουόρεν Μπίτι ήταν λάτρης του ωραίου φίλου, πριν από το γάμο του το 1992 με την συνάδελφό του, Ανέτ Μπένινγκ. Αλλά τώρα ο 79χρονος ηθοποιός ανοίχτηκε λίγο παραπάνω για τις εργένικες άγριες νύχτες και για το πώς αποφάσισε να αποκατασταθεί. 

"Άργησα αρκετά για να παντρευτώ", είπε μιλώντας στο περιοδικό AARP. "Όταν δεν έχεις παντρευτεί μέχρι τα 54...". Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα πλατώ της ταινίας "Bugsy" αλλά σημείωσε πως δεν άναψε η ερωτική φλόγα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Πάντως, πριν αφοσιωθεί στους ρόλους του πατέρα και του συζύγου, ο ηθοποιός, σύμφωνα με μια βιογραφία που κυκλοφόρησε το 2010, έχει κοιμηθεί με 12.775 γυναίκες. Αριθμός ωστόσο που διαψεύδεται από τον 79χρονο.

"Σκέψου να κοιμάσαι με 12.775 ανθρώπους. Αυτό θα σήμαινε ότι όχι μόνο θα είχα πάνω από έναν την ημέρα, αλλά ότι δεν θα υπήρχε επανάληψη". 

Αν και το νούμερο δεν είναι και τόσο υψηλό, ο συνεντευξιαζόμενος σημείωσε ότι ποτέ δεν ξεγέλασε καμία.  

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση