GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάριστικές περιγραφές από το βιασμό της 14χρονης Χριστίνας

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της 14χρονης Χριστίνας, η οποία ζήτησε βοήθεια από το νονό της και κατέληξε σε ένα βρώμικο διαμέρισμα,...


Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της 14χρονης Χριστίνας, η οποία ζήτησε βοήθεια από το νονό της και κατέληξε σε ένα βρώμικο διαμέρισμα, όπου τη βίαζαν ομαδικά και την εξέδιδαν για 5 και 10 ευρώ. Για δύο εβδομάδες η 14χρονη βίωνε το απάνθρωπο σκηνικό που είχαν ετοιμάσει οι δικοί της, δήθεν για να τη βοηθήσουν να ορθοποδήσει.
Όπως αφηγείται η ανήλικη σε ρεπορτάζ που παρουσιάζει το Πρώτο Θέμα: «Ο Γιάννης μου έβγαλε όλα τα ρούχα, μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια με ένα σχοινί, μου έβαλε μια ταινία στο στόμα μου για να μη φωνάζω και με δύναμη με βίασε. Εγώ πονούσα και έκλαιγα. Αφού τελείωσε αυτός, ήρθε από πάνω μου ο Αχιλλέας και επίσης με βίασε.Τελευταίος έκανε τα ίδια και ο Νίκος και αφού τελείωσε με ξέλυσαν και μου έβγαλαν την ταινία», λέει στην κατάθεσή της η 14χρονη, ξεσπώντας πολλές φορές σε κλάματα και σκύβοντας το κεφάλι από ντροπή».
Ήταν στις 9 το βράδυ της 31ης Αυγούστου, όταν η ασφάλεια της Λάρισας ενημερώθηκε για όσα συνέβαιναν πίσω από την κλειστή πόρτα του διαμερίσματος στην οδό Δροσίνη.
«Είμαι 14 χρονών και τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία θα πάω στην Α΄ Γυμνασίου. Όταν ήμουν 11 με έβαλαν σε ίδρυμα γιατί με είχαν πιάσει να πουλάω εικόνες που έκλεβα από διάφορες εκκλησίες», είπε, ξεκινώντας την εξιστόρηση των μαρτυρίων της.
Με τη βοήθεια συγγενικού της προσώπου έφυγε από το ίδρυμα και κατέληξε στη Λάρισα.
«Με έφερε στη Λάρισα και με άφησε κάτω από την εκκλησία του Αγίου Αχιλλείου για να μη με πιάσουν οι αστυνόμοι και μου έδωσε 10 ευρώ για να φάω. Στη μάνα μου δεν ήθελα να πάω για να  μη με γυρίσουν πάλι στο ίδρυμα. Δυο μέρες κοιμήθηκα στα παγκάκια και μετά στο δρόμο τυχαία με βρήκε ο νονός μου,που μένει εδώ στη Λάρισα και μου είπε να πάω να μείνω μαζί του», είπε.
«Ο φίλος του νονού μου, ο Γιάννης μου είπε ότι μου έχει μια έκπληξη στο διαμέρισμά του στον τέταρτο όροφο. Ανέβηκα στο διαμέρισμα και ήταν όλοι άνδρες. Μιλήσαμε όλοι και ο Γιάννης έπαιρνε λεφτά από αυτούς. Δεν είδα πόσα. Ο Αχιλλέας έδωσε μάλλον 20 ευρώ, ο Άρης έδωσε 5 ευρώ και ο Νίκος 10. Τα έβγαλαν και του τα έδωσαν έξω για να μη τα δω εγώ που ήμουν στην κουζίνα. Μετά ήρθε ο Αχιλλέας και μου είπε να πάω στο δωμάτιο, του είπα “δε θέλω”. Μετά ήρθε ο Γιάννης και μου είπε ότι αυτοί θέλουν το κορμί μου. Τον ρώτησα “πόσα πήρες Γιάννη;” και μου είπε “δε θα σου πω”. Με έβαλαν σε ένα ράντσο, ήμουν καθιστή, μου έδεσαν τα χέρια και τα πόδια. Φώναζα λίγο και μου κόλλησαν ταινία στο στόμα. Με ξάπλωσαν, έκλεινα τα μάτια για να μη βλέπω. Ήρθαν να πάρουν το κορμί μου. Πρώτα ήρθε ο Αχιλλέας. Φορούσε προφυλακτικό. Άνοιξα λίγο τα πόδια μου και μπήκε από μπροστά. Μετά ήρθε ο Άρης και ο Νίκος. Πρώτος πήρε το κορμί μου ο Γιάννης. Έκλαιγα λίγο και το τέλος μου έβγαλαν την ταινία. Τους φώναζα και μου έλεγαν να το βουλώσω. Άκουσε ο νονός μου τις φωνές και ανέβηκε πάνω Ρώτησε τι έγινε, ο Γιάννης του είπε πόσα χρήματα πήρε και ο νονός μου τα πήρε και τα πέταξε στα μούτρα του», αποκάλυψε με αναφιλητά.
«Το ίδιο βράδυ ο Γιάννης με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε κάτι να μου δώσει. Πήγα στο διαμέρισμά του και άκουσα ότι τηλεφώνησε σε κάποιον τσιγγάνο από τα Ταμπάκικα με το όνομα Σταύρος. Μας άφησε  μόνους και ο τσιγγάνος για να πάω μαζί του άρχισε να μου ρίχνει σφαλιάρες και με βίασε και αυτός. Εκτός από αυτούς τους άνδρες που σας είπα ο Γιάννης με ανάγκασε να πάω και με άλλους, λέγοντάς μου ότι θα με σκότωνε αν δεν έκανα αυτό που ήθελε. Αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με διάφορους έκλειναν ραντεβού στη μεγάλη πλατεία έξω από τα δικαστήρια. Πήγαινα μαζί με το Γιάννη εκεί μου έδειχνε τον κάθε παππού κι εγώ τον πλησίαζα, του έλεγα ποια είμαι πήγαινα στα σπίτια τους και κάναμε έρωτα. Όμως δεν μπορώ να πω με πόσους άνδρες αναγκάστηκα να κοιμηθώ και δεν ξέρω να σας πω που είναι τα σπίτια τους. Πάντως τελευταία φορά πήγα στην κεντρική πλατεία στις 31 Αυγούστου το πρωί και μου έδειξε ο Γιάννης έναν παππού με τον οποίο πήγαμε στο σπίτι του και κάναμε έρωτα», είπε η 14χρονη.
Στο κόλπο και ο νονός της, ο οποίος μάλιστα πήγε σε δικηγόρο για να πάρει την επιμέλειά της και ταυτόχρονα την εξέδωσε και σε αυτόν.
«Θέλω να τιμωρηθεί και αυτός. Ο νονός μου πήρε λεφτά από αυτόν, 20 ευρώ, ήμουν μπροστά», ήταν τα τελευταία της λόγια στην ανακρίτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση