GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τομ Χανκς και Μεγκ Ράιαν μαζί 18 χρόνια μετά, πάνε Ιθάκη

Αφήνουν τα… ξενύχτια στο Σιατλ και τα μηνύματα στον υπολογιστή τους και πάνε… Ιθάκη. Ο Τομ Χανκς συναντά για τέταρτη φορά, 18 χρόνια με...


Αφήνουν τα… ξενύχτια στο Σιατλ και τα μηνύματα στον υπολογιστή τους και πάνε… Ιθάκη. Ο Τομ Χανκς συναντά για τέταρτη φορά, 18 χρόνια μετά, τη Μεγκ Ράιαν!
Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που οι δυο ηθοποιοί μοιράστηκαν το πλατώ για την ταινία «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας». Και τώρα, οι δυο συμπρωταγωνιστές και πολύ καλοί φίλοι στη ζωή, συναντώνται και πάλι.
Μάλιστα, στη νέα ταινία «Ιθάκη», ο Τομ Χανκς θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.
Οι δυο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν στις ταινίες «Ο Τζο Ενάντια στο Ηφαίστειο» (1990), «Άγρυπνος στο Σιάτλ» (1993) και «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας» (1998).
Ιθάκη
Η νέα ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Πούλιτζερ Γουίλιαμ Σαρογιάν, «Η Ανθρώπινη Κωμωδία». Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Καλιφόρνια του 1942. Ένας έφηβος θέλει να γίνει ο ταχύτερος «αγγελιοφόρος» μηνυμάτων και γραμμάτων με το ποδήλατό του, στην ιστορία. Η ζωή του αλλάζει όταν ξεκινά να παραδίδει γράμματα στους κατοίκους της πόλης του, στη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.
Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις ΗΠΑ την ερχόμενη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση