GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 27χρονος από το Πακιστάν στα Διαβατά

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο ομοεθνών του έζησε ένας 27χρονος από το Πακιστάν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση Θε...


Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο ομοεθνών του έζησε ένας 27χρονος από το Πακιστάν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο 27χρονος έπεσε θύμα απαγωγής από ομοεθνείς του που τον κρατούσαν δεμένο για αρκετές ημέρες σε σπίτι στην περιοχή των Διαβατών.

Οι απαγωγείς του ζητούσαν χρήματα από την οικογένεια του θύματος για τον απελευθερώσουν ωστόσο μετά από επέμβαση της αστυνομίας συνελήφθησαν ένας 31χρονος και ένας 29χρονος.

Σε βάρος των συλληφθέντων, καθώς και σε βάρος των συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Συμμετοχής και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση», «Αρπαγής», «Εκβίασης» και «Εξασφάλισης καταλύματος με σκοπό την απόκρυψη από τις διωκτικές αρχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση