GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Δεν θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ Νο2

«Δεν θα αρχίσουμε να μοιράζουμε σοκολατίτσες και καραμελίτσες... Δεν θέλουμε να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημ...


«Δεν θα αρχίσουμε να μοιράζουμε σοκολατίτσες και καραμελίτσες... Δεν θέλουμε να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις μειώσεις φόρων λέγοντας: «Για τις μειώσεις φορών 1,5 δισ. ευρώ της πρώτης φάσης ο κ. Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να ρωτήσει την τρόικα» και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν γίνεται επειδή στη ΝΔ είμαστε «μάγκες», αλλά επειδή υπάρχουν ισοδύναμα. Άλλωστε, η ίδια η τρόικα είχε πει ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε αυτή την επιλογή της αύξησης των φόρων ενώ υπάρχει και ο άλλος δρόμος της Ιρλανδίας και της Κύπρου».
«Για το δεύτερο σκέλος των μειώσεων φορών που συναρτώνται με την μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος προφανώς θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση» διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Όλοι εμείς που φτάναμε αυτά το πακέτο τα κοστολογήσαμε όλα» διαβεβαίωσε.
Ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι η λογική των δηλώσεων του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ θέτει στο επίκεντρο ακριβώς τον άνεργο και τον συνταξιούχο, καθώς με την ανάπτυξη έρχεται και βελτίωση εισοδημάτων.
«Αποτελεί υπονόμευση της προσπάθειας μας να υιοθετήσουμε αιτήματα που φαίνονται δίκαια αλλά είναι ανεκπλήρωτα... Δεν θα αρχίσουμε να μοιράζουμε σοκολατίτσες και καραμελίτσες... Δεν θέλουμε να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2, κόμμα της δημαγωγίας» .
«Ο Τσακαλώτος πήγε από το 13% στο 24% το φόρο στα συσκευασμένα τρόφιμα και δείχνει ευαισθησία για τα εισιτήρια του θεάτρου» δήλωσε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση