GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

45χρονη από το Κονγκό πουλούσε πλαστά έγγραφα σε μετανάστες στη Λέσβο

Συνελήφθη στη Λέσβο μία 45χρονη από το Κονγκό, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών...


Συνελήφθη στη Λέσβο μία 45χρονη από το Κονγκό, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, πλαστογραφία και παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Η 45χρονη εντοπίστηκε στο hotspot της Μόριας και σε έλεγχο που της έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή της, επτά δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, για τα οποία όπως διαπιστώθηκε κάποια ήταν πλαστά, ενώ άλλα άνηκαν σε διαφορετικά πρόσωπα.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, η συλληφθείσα, δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη απομάκρυνση από τη Λέσβο, μεταναστών, στους οποίους είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, για υποχρεωτική παραμονή τους στο νησί.
Η 45χρονη, προμηθευόταν από περιοχές της Αττικής, ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία είτε είχαν πλαστογραφηθεί είτε άνηκαν σε διάφορους υπηκόους τρίτων χωρών. Ακολούθως, αναζητούσε και εντόπιζε ενδιαφερόμενους, στη Μυτιλήνη, στους οποίους πουλούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε επίσης, ότι η 45χρονη είχε παραβιάσει πρόσφατα περιορισμούς διαμονής, που της είχαν επιβληθεί από τις αστυνομικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση